Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Καλύτερο σώμα με συνταγές από τη φύση

ΑΠΟ ΤΗ FRESH LINE
12/03/2013

Με έμπνευση από τη σοφία της αρχαίας ελληνικής βοτανοθεραπείας και ακολουθώντας μυστικές οικογενειακές συνταγές, η Fresh Line δημιουργεί πρωτότυπα χειροποίητα προϊόντα με φρέσκα, οργανικά και ασφαλή συστατικά από τη φύση. 

Η εταιρεία αποκαλύπτει τη Σειρά Αφροδίτη για σμίλευση σώματος και αδυνάτισμα. 

Kατά τη μυθολογία, η θεά Αφροδίτη ήταν η προσωποποίηση της ομορφιάς και η προστάτιδα του έρωτα. Απεικονιζόταν πάντα γυμνή και με καλλίγραμμο σώμα, δια μεσου των αιώνων. Η δική μας Αφροδίτη περιέχει 9 κλασσικά προϊόντα αρωματοθεραπείας για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους όπως αλάτι απολέπισης, θερμαντική κρέμα, λάδι μασαζ κ.α. Εντατικές αγωγές με συσφικτικές, αποτοξινωτικές και αποσυμφορητικές  ιδιότητες για μια σφριγηλή σιλουέτα χωρίς ατέλειες.   

Η συνταγή της Αφροδίτης: Κυπαρίσσι, κισσός, γκουαρανά, μαύρο πιπέρι, κέδρος, τζίντζερ, ρίγανη, βασιλικός, μάραθος, αγριοκυπάρισσο, δενδρολίβανο. 


Aphrodite Peeling Soap
Χειροποίητο απολεπιστικό σαπούνι με θρυμματισμένο κέλυφος αμυγδάλου και λούφα που αφαιρεί αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα. Τα αιθέρια έλαια από κυπαρίσσι και πιπέρι ενισχύουν τη μικροκυκλοφορία και μειώνουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας ενώ ο συνδυασμός καφεΐνης και φυκιών προσδίδει λιποδιαλυτική δράση.  Τα δραστικά συστατικά καθαρίζουν το δέρμα διασφαλίζοντας την διείσδυση των αιθέριων ελαίων. Αποτοξινώνει και αναζωογονεί. 
Χρήση: Εφαρμόστε απευθείας σε υγρή επιδερμίδα και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Χρησιμοποιείστε σε προβληματικές περιοχές σε όλο το σώμα. Για χρήση 2-3 φορές την εβδομάδα. 
Τιμή: 18,50€ 

Aphrodite Detox Soap
Χειροποίητο σαπούνι βασισμένο σε ισχυρό συνδυασμό από διεγερτικά αιθέρια έλαια, άργιλο και εκχύλισμα κισσού που ενισχύουν τη μικροκυκλοφορία και μειώνουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα διασφαλίζοντας την διείσδυση των δραστικών συστατικών. Για αποτοξίνωση και αναζωογόνηση για όλους τους τύπους δέρματος.  Πωλείται με το ζύγι.
Τιμή: 5,10€ (100gr) 

Aphrodite Body Contouring Ιntensive Gel 
Τζελ εντατικής αγωγής ενισχυμένο με εκχύλισμα γκουαρανά και καφεΐνη που διεγείρουν την λιπόλυση, καταπολεμούν το συσσωρευμένο λίπος ενώ έχουν αντιοξειδωτική και τονωτική δράση στην επιδερμίδα. Τα ενεργά συστατικά βελτιώνουν την υφή του δέρματος και σμιλεύουν το σώμα. Η συχνή χρήση προσφέρει σφιχτή και καλοσχηματισμένη σιλουέτα.                                                                                                                              Χρήση: Μετά τον καθαρισμό, εφαρμόστε σε όλες τις προβληματικές περιοχές και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Για εντατική θεραπεία χρησιμοποιείστε δύο φορές την ημέρα. 
Τιμή: 40,90€ 


Aphrodite Body Slimming Oil
Eμπλουτισμένο με ειδικά επιλεγμένα αιθέρια έλαια όπως αγριοκυπάρισσο, βασιλικό, μαύρο πιπέρι και μάραθο που ενισχύουν την αποβολή των τοξινών. Η συχνή χρήση με μασάζ  συσφίγγει την επιδερμίδα, βελτιώνει την υφή της  και βοηθάει σημαντικά στη μείωση της κυτταρίτιδας. 
Απορροφάται εύκολα από το δέρμα και δεν αφήνει υπολείμματα.  
Χρήση: Εφαρμόστε το λάδι στις προβληματικές περιοχές (κατά προτίμηση σε υγρό δέρμα) και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Χρησιμοποιείστε το δύο φορές την ημέρα ή εναλλακτικά μαζί με το Aphrodite Slimming Gel.
Τιμή: 30,90€ 

Aphrodite Thermal Emulsion 
Εντατική αγωγή ενισχυμένη με φυτικά δραστικά όπως γκουαρανά, κόκκινο και μαύρο πιπέρι, κυπαρίσσι, πιπερόριζα  που προάγουν την αποβολή των τοξινών και την λιποδιάλυση. Το κόκκινο πιπέρι έχει ισχυρή θερμαντική δράση, τονώνει τη μικροκυκλοφορία και έχει αποσυμφορητικές ιδιότητες, ενώ καταπολέμα το συσσωρευμένο λίπος.  
Χρήση: Μετά το ντους εφαρμόστε μικρή ποσότητα και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Χρησιμοποιείστε το μόνο απ’ τη μέση και κάτω. Για μέγιστα  αποτελέσματα χρησιμοποιείστε την θερμαντική 2-3 φορές την εβδομάδα ως συμπληρωματική θεραπεία.  Τιμή:48,00€ 

Aphrodite Sea Salt Scrub Το απολεπιστικό αλάτι αρωματοθεραπείας για το σώμα  είναι βασισμένο σε μοναδικό συνδυασμό από θαλασσινό αλάτι  και  πλούσια φυτικά λάδια που τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος και αποτοξινώνουν την επιδερμίδα. Το θαλασσινό αλάτι απολεπίζει  αποτελεσματικά την επιδερμίδα και καθαρίζει τους πόρους σε βάθος, έτσι ώστε να εισχωρήσουν σε βάθος όλα τα δραστικά συστατικά για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Τα φυτικά λάδια θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα, αφήνοντας την  απίστευτα απαλή και ελαστική. Τιμή: 36,90€
 Χρήση: Μετά το ντους, αναμείξτε τα περιεχόμενα του δοχείου με μία ξύλινη σπάτουλα. Πάρτε μικρή ποσότητα του μείγματος στο χέρι σας και εφαρμόστε την απευθείας σε υγρή επιδερμίδα με ανοδικές κυκλικές κινήσεις. Εφαρμόστε ξανά καθώς κινείστε προς τα πάνω. Κάντε μασάζ στο σώμα σας για μερικά λεπτά και ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό. Τιμή:36,90€ 

Aphrodite Aromatherapy Ball
Αναβράζουσα μπάλα αρωματοθεραπείας που συμβάλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Περιέχει οξέα φρούτων που αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας το δέρμα καθαρό και λαμπερό. Εμπλουτισμένη με αμυγδαλέλαιο για βαθιά ενυδάτωση καθώς και αιθέρια έλαια  με αποτοξινωτική, τονωτική και παράλληλα  αποσυμφορητική δράση. 
Χρησιμοποιείται 2 φορές την εβδομάδα σε συνδυασμό με τα άλλα προϊόντα της σειράς.                                               
Χρήση : Κάντε πρώτα ντους και στη συνέχεια γεμίστε τη μπανιέρα με νερό. Αφήστε την  αναβράζουσα μπάλα μέσα στο νερό και ξαπλώστε, μένοντας στο νερό για τουλάχιστον 10 λεπτά. Ξεπλύνετε. Οι αναβράζουσες μπάλες είναι ιδανικές για όσους υποφέρουν από κιρσούς και δεν μπορούν να κάνουν απολέπιση. Τα οξέα φρούτων προσφέρουν ένα είδος παθητικής απολέπισης. Συνιστούμε τη χρήση της μπάλας 2-3 φορές την εβδομάδα.  
Τιμή: 5,70€ 

Aphrodite  Detox Shower Gel
Βασίζεται σε ένα μοναδικό συνδυασμό αιθέριων ελαίων από δενδρολίβανο, μάραθο, ρίγανη, πιπέρι και τζίντζερ που αποβάλλει τις τοξίνες από το σώμα και την επιδερμίδα. Τονώνει τη μικροκυκλοφορία και βελτιώνει την υφή του δέρματος. Ιδανικό για χρήση μετά την άσκηση καθώς αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη και τονωμένη. 
Τιμή: 18,90€ 


2 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
1. SLIMMING THERMAL EMULSION + ΔΩΡO SLIMMING OIL & PEELING SOAP 
Τιμή: 48,00€
2. ANTICELLULITE SLIMMING GEL + ΔΩΡΟ SLIMMING OIL
Τιμή: 40,90€ 

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ "
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ