Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Οι άνθρωποι από τις ΗΠΑ αδυνατίζουν εντυπωσιακά, αλλά ένας Έλληνας έσπασε το ρεκόρ!

 

Μεγάλος αριθμός εφημερίδων περιγράφει σημαντικές απώλειες βάρους σε παχύσαρκου ασθενείς. Όλα αυτά χάρη σε μεθόδους που αναπτύχθηκαν απο διαιτητολόγους απο τη Μιννεσότα. Ακόμα και οι πιo ανθεκτικές σε δίαιτες και γυμναστική γυναίκες και άνδρες, εφαρμόζοντας τη μέθοδο τους αδυνατίζουν από 10 εώς 14 κιλά σε ένα μήνα.

Ωστόσο το καλύτερο αποτέλεσμα ανήκει σε έναν Έλληνα. Ο 36χρονος Παύλος από την Πάτρα δεν άφησε περιθώρια στους Αμερικάνους - αδυνάτισε 24 κιλά σε κάτι λιγότερο από 2 μήνες, χωρίς εφαρμογή δίαιτας και ασκήσεων! Παρ'όλη αυτή τη δραστική αλλαγή βάρους δεν είχε καμμία επίπτωση στην υγεία, και εδώ και περισσότερο από 5 μήνες διατηρεί σταθερή σωματική μάζα και είναι πιo ευτυχισμένος από ποτέ. Παύλος:
"Είχα την εντύπωση, ότι το σώμα μου άλλαξε σε μηχανή καύσης θερμίδων"
Πώς αδυνάτισε 24 κιλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Και σε τι βασίζεται η αμερικάνικη μέθοδος;
Η απάντηση του Παύλου:
Ο τρόπος ζωής μου ποτέ δεν ήταν φιλικός με το αδυνάτισμα, μου άρεσε να πίνω μπύρα, να τρώω κάτι καλό, ποτέ δεν μου άρεσε να πηγαίνω στο γυμναστήριο και να φροντίζω υπερβολικά τον εαυτό μου, λοιπόν δεν άνηκα στους λεπτούς και ελκυστικούς άνδρες. Αυτό δεν ενοχλούσε ιδιαίτερα τη σύζυγο μου αλλά καμμιά φορά σε χαλαρές συζητήσεις με τις φίλες της θυμόταν, ότι
'Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είνα...'
Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο, εν κατακλείδι αυτό δεν με παραξενεύει, διότι πάχυνα, ιδιαίτερα τα τελευταία 4 χρόνια. Πολλές φορές προσπάθησα να αλλάξω κάτι αλλά πραγματικά να οργανωθώ, υποσυνείδητα ο υπολογισμός θερμίδων και το γυμναστήριο ήταν εντελώς ουτοπικά. Φυσικά, υπήρξαν κάποιες ολιγοήμερες προσπάθειες, θεραπείες αλλά από την αρχή ήταν γνωστό πως θα τελειώσουν. Η μεγάλη αλλαγή ήρθε ακριβώς τότε στις 13 Ιανουαρίου.
Θυμάμαι εκείνη την ηλιόλουστη ημέρα και εκείνη την ήσυχη ατμόσφαιρα, η οποία με κανένα τρόπο δεν μαρτυρούσε τις τεράστιες αλλαγες που είχαν συμβεί με την κατοχή αυτού του μικρού μπουκαλιού γεμάτο με τα μαγικά χαπάκια. Τα παρέλαβα σε πακέτο από την αδερφή μου που μένει στις ΗΠΑ, μαζί με μιά μικρή ροζ κάρτα που έλεγε 'Δοκίμασε Παύλο,σε εμάς στις ΗΠΑ είναι
' η απόλυτη επιτυχία για το αδυνάτισμα'
Περιέχει ταμπλέτες παραγμένες σύμφωνα Αρχή Επίπεδης Κοιλιάς, η οποία έγκειται στη αναπλήρωση της έλλειψης του απώντος συστατικού στον οργανισμό, το οποίο καίει το υπερβολικό λίπος σε όλο το σώμα. Μήπως επειδή μέχρι τώρα καμμία δίαιτα δεν λειτούγησε σε μένα; 
Ήμουν περίεργος. Άρχισα να ψάχνω γιά την Αρχή Επίπεδης Κοιλιάς και παρασκευάσματα, διάβασα χιλιάδες γνώμες σε αμερικάνικες σελίδες. Έγραφαν ότι το μέσο δρα έξοχα για τον αργό μεταβολισμό, δεν είναι μόνο αποτελεσματικό, αλλά κάτι πιο σημαντικό - δεν εθίζει τον οργανισμό. Σε εμάς δεν ήταν δυνατό τότε να το προμηθευτείς πουθενά. Εγώ είχα 2 συσκευασίες δωρεάν, δηλαδή σετ θεραπείας 2 μηνών. Έπαιρνα καθημερινά από 2 ταμπλέτες , με το πρωϊνό και το γεύμα, έπινα επίσης περισσότερο νερό απ'ότι συνήθως. Και αυτό ήταν όλο - καμμία ειδική δίαιτα ούτε άσκηση υπήρξε. Και το βάρος από τη πρώτη μέρα έπεφτε συστηματικά προς τα κάτω.
Ένιωσα σαν να εξατμίζεται το λίπος από το σώμα μου!
Είχα την εντύπωση, ότι το σώμα μου άλλαξε σε μηχανή καύσης θερμίδων - η κοιλιά έπεφτε από μέρα σε μέρα, οι μύες εμφανίστηκαν πραγματικά αστραπιαία. Μετά από 8 εβδομάδες ζύγιζα 77 κιλά. Αδυνάτισα 24 κιλά. Φαίνομαι φανερά μερικά χρόνια νεώτερος, περισσότερο αρρενωπός, φοράω πάντα μοδάτα ρούχα και νιώθω ελκυστικός... α και οι γυναίκες κρυφοκόιτάζούν :D. Εκπέμπεται από εμένα θετική ενέργεια και η ζωή αρχίζει να έχει 10 φορές καλύτερη γεύση.
ο Παύλος από τη Πάτρα (36 ετών) αδυνάτισε 24 κιλά παίρνοντας καθημερινά επί 8 εβδομάδες από 2 ταμπλέτες παρασκευάσματος Weight Loss.
Ρωτήσαμε τον ειδικό διαιτολόγο Δρ. Μαρκ Γκόλντφις, ο οποίος εφαρμόζει αυτό το τρόπο γιά τη θεραπεία των παχύσαρκων πελατών του, στον οποίο έγκειται η δύναμη του παρασκευάσματος Weight Loss.
Πως μπορεί το αδυνάτισμα να είναι ταυτόχρονα φυσικό, ασφαλές και τόσο αποτελεσματικό;
Η δύναμη του συμπληρώματος Weight Loss βασίζεται στο σημαντικότερο συστατικό - Purpura bacca (μικροσκοπικό φρούτο προερχόμενο από τη Νότια Άμερικη με το μεγαλύτερο δείκτη περιεκτικότητας αντιοξειδωτικών, που υποδηλώνει την ποσότητα των αντιοξειδωτικών. Σήμερα η δίαιτα της κοινωνίας είναι ολοκληρωτικά στερημένη από αυτο το σημαντικό γιά το αδυνάτισμα συστατικό. Τα άτομα που παλεύουν με τη παχυσαρκία που εφαρμόζουν δίαιτες χαμηλών θερμίδων, προσπαθούν να τρώνε τροφές ευρέως αποδεκτές ως υγιείς, και παρ'όλα αυτά δεν αδυνατίζουν. Ακριβώς εξαιτίας της έλλειψης αυτού του συστατικού.
Αυτό το συγκεκριμένο συστατικό καταστρέφει όλα τα περιττά κύτταρα του λίπους
Απλή δίαιτα αδυνατίσματος
Υποβοηθούμενη απώλεια βάρους
purpura bacca
λιπώδη 
ιστό 
(η δυσκολότερη για να κάψει)
Η αργή διαδικασία του καψίματος του λίπους
purpura bacca λειτουργεί από το εσωτερικό 
επιταχύνοντας την διαδικασία καύσης του λίπους
Ο άνθρωπος έχει 3 είδη λίπους, από αυτά το πιο επιβλαβές είναι το λίπος στη περιφέρεια που βρίσκεται στη κοιλιά, στα οπίσθια και στη περιοχή της λεκάνης. Δεν μπορει να καεί χωρίς την παρουσία αντιοξειδωτικών. Η σύγχρονη διατροφή δεν περιέχει καθόλου αυτο το συστατικό, μέσω του οποίου ο οργανισμός χάνει πρόσβαση στο 'χειρότερο' λίπος. Ο μοναδικός τρόπος για συμπληρωθεί η δίαιτα με τη κατάλληλη ποσότητα αντιοξειδωτικών είναι τα συμπληρώματα. Το παρασκεύασμα Weight Loss έχοντας στη σύνθεση του Purpura bacca περιέχει τη μεγαλύερη δόση αντιοξειδωτικών. Γι'αυτό και τα θαύματα στο αδυνάτισμα.
Είναι 3 φορές πιo αποτελσματικό από άλλες μεθόδους!
Φαίνεται, ότι σε μια ισορροπημένη δίαιτα το αδυνάτισμα υποβοηθούμενο από το συμπλήρωμα Weight Loss επισπεύδεται 3 φορές ταχύτερα απ'ότι στην περίπτωση άλλων μέσων. Αυτό σημαίνει ότι σε μιά εβδομάδα το βάρος πέφτει κατά 3 κιλά ενώ σε κανονικές συνθήκες το πολύ κατά 1 κιλό. 
Το παρασκεύασμα δρα σε 3 φάσεις:
  1. Πρώτα ακριβώς καίει τον περιττό λιπώδη ιστό σε κάθε μέρος του σώματος
  2. Ακολούθως καθαρίζει ολόκληρο τον οργανισμό από επιβλαβείς ουσίες και τοξίνες
  3. Στο τέλος διεγείρει το μεταβολισμό, προστατεύοντας από το φαινόμενο γιο-γιο.
Εκτός από το φυσικό εκχύλισμα φρούτων του αμαζονίου περιέχει 4 διαφορετικά συστατικά που ενισχύουν τη δράση του:EGCG που κανονίζει το επίπεδο σακχάρου στο αίμα, Καφεΐνη που εξασφαλίζει ενέργεια στην αυξημένη εργασία του οργανισμού, Πράσινο τσάι που υποβοηθεί στον καθαρισμό του οργανισμού καθώς και Χρώμιο που επιταχύνει το μεταβολισμό.
Στην Ελλάδα το Weight Loss (συσκευασία 60 ταμπλέτων) μπορείς να το αγοράσεις απευθείας από τον παραγωγό. Το συμπλήρωμα κέρδισε τη θετική γνώμη του Ινστιτουτού Τροφίμων και Διατροφής.

Διαφήμιση

Κάνε έδω κλικ γιά να δοκιμάσεις Weight Loss blogger( Στό τέλος διαβάστε αντί να κάνετε κλικ)

 
Εγγυώμαστε, ότι είτε αδυνατιζεις είτε σου επιστρέφουμε τα χρήματα!
Εποχιακή έκπτωση:παρασκεύασμα φθηνότερο κατά 60% με αποστολή δωρεάν!
Η προσφορα ισχύει μέχρι:
Παρασκευή, 15 Μάρτιος, 2013






 

Σχόλια (47/47)

Διάβασε τις απαντήσεις στο άρθρο: " Οι άνθρωποι από τις ΗΠΑ αδυνατίζουν εντυπωσιακά, αλλά ένας Έλληνας έσπασε το ρεκόρ! "
ΚίτσαΔευτέρα, 11 Μάρτιος, 2013
Ταυτόχρονα με φιλενάδες μου έψαχνα από καιρό νέα για αποτελεσματικές μεθόδους αδυνατίσματος.Πριν μερικούς μήνες κάποιος επιστήμονας έκανε έρευνες για τη Purpura bacca, περιμέναμε με ανυπομονησία για τα αποτελέσματα των ερευνών! Όταν μόνο εκδόθηκε το άρθρο και εμφανίστηκε στην αγορά παραγγείλαμε μαζί(χάρη σε αυτό πήραμε 2 συσκευασίες ΔΩΡΟ) και τελευταία κάθε μία από εμάς αδυνάτισε πάνω από 5 κιλά. Αυτό το άρθρο είναι εκπληκτικό και άλλαξε τη ζωή μας. Καλή επιτυχία σε όλους, όσους επωφελούνται από αυτήν τη καταπληκτική ευκαιρία.
νάιλον500Δευτέρα, 11 Μάρτιος, 2013
Είδα αυτή την αναφορά την επόμενη ημέρα στην τηλεόραση και μου έκαναν εντύπωση τα αποτελέσματα. Τον επόμενο μήνα θα παντρευτώ και έτσι αυτή είναι μια τέλεια στιγμή για να παραγγείλω. Ευχαριστώ για την συμβουλή!
ΓιολάνταΔευτέρα, 11 Μάρτιος, 2013
Διάβασα το άρθρο, έκανα κλικ και παρήγγειλα.Ήδη δεν μπορώ να περιμένω για τα αποτελέσματα.Περιμένω την αποστολή :)
Κώστας123Δευτέρα, 11 Μάρτιος, 2013
Από τους γνωστούς μου όλοι μιλούν για τη Purpura bacca. Άκουσα ακόμα τελευταία καθώς η μαμά μου μίλαγε για εκείνη την δίαιτα, ακριβώς για αυτήν, ότι οι γνωστοί της έχασαν 12 κιλά σε 15 μέρες! Αυτό αξίζει πραγματικά να το δοκιμάσεις!Εγώ θα παραγγείλώ :)
ΜαράκιΔευτέρα, 11 Μάρτιος, 2013
Χαίρομαι πάρα πολύ που σας βοηθάει αυτό το άρθρο:) Καλή επιτυχία!
σοκολατίναΔευτέρα, 11 Μάρτιος, 2013
Αυτό το άρθρο είναι καταπληκτικό!Η καλύτερη μου φίλη η Ειρήνη το εφάρμοσε και έχασε ένα τεράστιο αριθμό κιλών..Δεν μπορούσα να το πιστέψω και έπρεπε να το κατανοήσω μόνη μου.Μόνη μου βρήκα αυτά τα νέα.Δεν πίστευα,ότι προσφέρουν 60 μέρες δωρεάν δοκιμής(είτε αδυνατίζεις, είτε σου επιστρέφούν τα χρήματα)!Ξέρω ότι η Ειρήνη ξόδεψε περίπου 40 ευρώ και ήταν κατενθουσιασμένη..Είναι θείο δώρο,Σας ευχαριστώ πάρα πολυ!
ΜαργαριτάκηΔευτέρα, 11 Μάρτιος, 2013
Παλεύω μιά ζωή με το βάρος μου και ελπίζω, ότι αυτό είναι η απάντηση.Έκανα κλικ γιά παραγγελία και συμπλήρωσα το δελτίο.Αμέσως μου τηλεφώνησε διαιτολόγος και συζητήσαμε, η επόμενη κυρία επιβεβαίωσε διεύθυνση και στοιχεία.Εντελώς επαγγελματικά.Γράφτηκα επίσης στο γυμναστήριο.Σκοπεύω να αδυνατίσω τουλάχιστον 17 κιλά μέχρι το καλοκαίρι!
ΒούλαΔευτέρα, 11 Μάρτιος, 2013
Γειά σου Μάριε, εγώ μόλις παρήγγειλα 2 συσκευασίες και δεν μπορώ να περιμένω την αποστολή.Θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ αμέσως, ελπίζω στη συσκευασία να υπάρχουν οδηγίες.Ευχαριστώ,Ελένη ΧΟΧΟΧΟ
ΖωήXΤρίτη, 12 Μάρτιος, 2013
Η σύζυγος μου χρησιμοποιούσε αυτό το προϊόν (αγοράζει τα πάντα για να αδυνατίσει)εγώ φυσικά τη κοροΐδευα, γιατί μέχρι αυτή τη στιγμή τίποτα δεν είχε λειτουργήσει..με πόνο καρδιάς ωστόσο παραδέχομαι, ότι έκανα λάθος, τα αποτελέσματα είναι πραγματικά σούπερ.Φαίνεται και νιώθει υπέροχα και οι δύο είμαστε ευγνώμονες, θα αρχίσω και εγώ!
ΒανέσαΤρίτη, 12 Μάρτιος, 2013
Ο φίλος μου μου πρότεινε αυτό το προϊόν που περιέχει φρούτα και μου το σύστησε πριν 3 εβδομάδες.Το παρήγγειλα και το έλαβα μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες (παρ'όλα αυτά, δεν έπρεπε να πληρώσω γιά την αποστολή.Τα αποτελέσματα ήταν αναξιόπιστα και δεν μπορώ να περιμένω, τι θα γίνει σε 3 και 4 εβδομάδες :))
ΜαράκιΤρίτη, 12 Μάρτιος, 2013
Εξ'ορισμού το κίνητρο είναι πολύ σημαντικό,αλλά μάλλον πρέπει να τσεκάρω μήπως παραμυθιάζουν με αυτά τα αστέρια του Χόλυγουντ,θα αγοράσω 2 συσκευασίες και θα σας πω εάν δρουν
αγνη.696Τρίτη, 12 Μάρτιος, 2013
Εγώ σε καταλαβαίνω απόλύτως Μαράκι.Είχα τα ίδια.Μέχρις ώτου έχασα με Weight Loss 9 κιλά και νιώθω πραγματικά έξοχα.Είναι ευκολότερο να φροντίζεις γιά την υγιεινή και να κουράζεις τα γόνατα λιγότερα.Πες μου πως τα πήγες
ΜαίρηΤρίτη, 12 Μάρτιος, 2013
Εγώ θα περιμένω και θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ καθώς θα βλέπω περισσότερα σχόλια
ΣούλαΤρίτη, 12 Μάρτιος, 2013
Και μήπως αυτός ο τρόπος είναι επίσης καλός γιά αδυνάτισμα μετά την εγκυμοσύνη?
ΕβελίναΤρίτη, 12 Μάρτιος, 2013
Φαίνεται αφερέγγυος...αλλά τόσα άτομα στα φόρουμ λένε ότι λειτουργεί, οπότε πρέπει να λειτουργήσει.Εγώ αρχίζω από αύριο!
ΒαρβάραΤρίτη, 12 Μάρτιος, 2013
Εγώ δοκίμασα ήδη πολλά πράγματα όσον αφορά το αδυνάτισμα με φτωχά αποτελέσματα.Πέρασα επίσης απ'όλες τις δίαιτες.Γεγονός είναι ότι αδυνάτισα μερικές φορές 2-3 κιλά αλλά πάντα είχα το φαινόμενο γιό-γιό.Weight Loss αλλά δεν θέλω να ρισκάρω και εσάς επίσης σας προειδοποιώ.
ΧαράΤετάρτη, 13 Μάρτιος, 2013
Δοκίμασε και ύστερα πες εμένα με βοήθησε όπως και πολλούς άλλους επίσης, αλλά ως γνωστόν δε θα τους βοηθήσει όλους.
ΜυστήριαΤετάρτη, 13 Μάρτιος, 2013
Εγώ νομίζω ότι είναι κάποιο παραμύθι
ρήγας13Τετάρτη, 13 Μάρτιος, 2013
Γειά,η γνώμη σας είναι πολύ κολακευτική, εγώ δεν είμαι ούτε αρνητικά ούτε θετικά προκατειλημένος αλλά είναι αυτό καλό?Μολις παρήγγειλα και θα ήθελα να χάσω τόσο όσο μπορώ.Είμαι βαρύς αλλά κανεις δεν διανοείται ότι το πρόβλημα μου με τη παχυσαρκία προκαλείται από το θυροειδή - τον είχα αφαιρέσει 4 χρόνια πριν.Ενδιαφέρομαι βλέποντας πόσα κιλά πάνω κάτω μπορώ να χάσω - μόνο θα λειτουργήσει σε μένα αυτό?Σκοπεύεω επίσης να κολυμπάω και να ασκούμαι καθημερινά.Θα δουμε πως το Weight Loss τα καταφέρνει με το πρόβλημα μου.Ότι καλύτερο για όλους και καλή επιτυχία!
ΓαριφαλλιάΤετάρτη, 13 Μάρτιος, 2013
Ουόου σούπερ προϊόν 2 κιλά λιγότερα σε μια εβδομάδα!
ΓωγώΤετάρτη, 13 Μάρτιος, 2013
Εγώ προσπάθησα μόνο με καλαμποκέλαιο, αλλά δε βλέπω διαφορά στα αποτελέσματα, αλλά συν είναι το ότι μου αρέσει η γεύση του καλαμποκιού:) Σαν δοκιμάσεις με καφεΐνη πες μου να ξέρω.
ΔήμητραΤετάρτη, 13 Μάρτιος, 2013
Ουαου!Πρόσφατα αγόρασα το Weight Loss περίπου 2 εβδομάδες πριν και μέχρι τώρα είμαι ποοοοολύ ικανοποιημένη.Μόλις παρήγγειλα 3 νέες συσκευασίες μία εξ'αυτών για μία φίλη μου!!!Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινο!Δοκίμασα πολλές διάφορες δίαιτες και πάντοτε ένιωθα απογοήτευση, αλλά όχι αυτή τη φορά.Σταματήστε να ξοδεύετε χρήματα σε άλλες ταμπλέτες και δοκιμάστε Weight Loss
ΙωάνναΤετάρτη, 13 Μάρτιος, 2013
Δεν είναι άσχημο στις πρώτες 4 μέρες αδυνάτισα 1,5 κιλό.ΑΥΤΟ είναι πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα λαμβάνοντας υπ'όψην ότι τελευταία κάθομαι πολύ στο γραφείο και κινούμαι λιγότερο απ'ότι συνήθως.Μήπως η καφεΐνη θα αυξήσει τη δράση αυτού του προϊόντος?
ΌλγαΤετάρτη, 13 Μάρτιος, 2013
Γειά,εγώ δοκίμασα αυτό το παρασκεύασμα και αδυνάτισα 4 κιλά σε ένα μήνα
ψιχάλα75Πέμπτη, 14 Μάρτιος, 2013
ευχαριστώ για την πληροφορία, υπολογίζω,ότι η όρεξη με το καιρό θα φύγει και θα έχω όπως οι άλλοι.
Βόλος7Πέμπτη, 14 Μάρτιος, 2013
Παραξενεύομαι που το έχεις έτσι, εγώ από την αρχή δεν ήθελα να φάω, μπορεί γι'αυτό να αδυνάτισα μετά ήταν διάφορα αλλά είναι εντάξει, μπορεί απλώς να δρα έτσι σε σένα, πες μου πως πάει Καλη επιτυχία
ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑΠέμπτη, 14 Μάρτιος, 2013
Από τότε που παίρνω το Weight Loss ποτέ δεν ένιωσα τέτοια γιγαντιαία ενέργεια με ανησυχεί μόνο αυτό, ότι έχω μεγαλύτερη όρεξη, αλλά ελπίζω ότι θα περάσει μόνο του, Θα γράψω πως πάει
ΚασσιανήΠέμπτη, 14 Μάρτιος, 2013
Από την εμπειρία μου ξέρω, ότι δεν αξίζει να αγοράζεις στα τυφλά, εγώ δεν το κάνω ποτέ λοιπόν πριν αγοράσω το Weight Loss διάβασα όλα τα φόρουμ και μπλόγκς.Είναι συν, το ότι περιέχει τη Purpura bacca, και αυτή δρα σούπερ για το αδυνάτισμα.Είναι ασφαλής, δεν προκαλεί ζαλάδες, ταχυκαρδία και διαταραχές του ύπνου.Παίρνω το Weight Loss κάθε 3 μέρες και αδυνάτισα ένα κιλό, όλα δείχνούν, ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρω!
ΓιακουμήςΠέμπτη, 14 Μάρτιος, 2013
Γεια, Εγώ προσωπικά έπαιρνα Weight Loss και αδυνάτισα σε ένα μήνα 8 κιλά και ήδη έχει περάσει ένας χρόνος και ακόμα διατηρώ το βάρος!
ΔέσποιναΠέμπτη, 14 Μάρτιος, 2013
Καλή τύχη!Ποτέ μην τα παρατάς!!!Θα είναι εντάξει!!!
ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ82Πέμπτη, 14 Μάρτιος, 2013
Εγώ πήρα τη συσκευασία Weight Loss στα γενέθλια μου.Η μαμά είπε ότι αδυνάτισε λοιπόν θα το μοιραζόταν μαζί μου, αφού η κόρη δεν μπορεί να είναι χειρότερη:)Μετά από 26 ταμπλέτες ένιωθα, ότι τα παντελόνια δεν είναι τόσο στενά όσο άλλοτε.Νιώθω χαρακτηριστικά πιό άνετα:)Ναι ναι ναι
Βίκυ82Πέμπτη, 14 Μάρτιος, 2013
Διαβάζοντας τα σχόλια σας σκέφτηκα, μόνο ένα πράγμα, δεν έχω τίποτα να χάσω και παρήγγειλα:)
Μαρία Π.Παρασκευή, 15 Μάρτιος, 2013
Εγω παίρνω εδώ και 3 εβδομάδες και για την ώρα αδυνάτισα μόνο 2 κιλά:(Λογαριάζω για περισσότερα λοιπόν μακάρι να τα καταφέρω.
Μάγδα117Παρασκευή, 15 Μάρτιος, 2013
Εγώ επίσης κατάφερα να αδυνατίσω!Σας εύχομαι καλή τύχη αγαπητοί μου!
ΜαράκιΠαρασκευή, 15 Μάρτιος, 2013
Είμαι 22 ετών και ο σκοπός μου ήταν να αδυνατίσω 20 κιλά.Αρχικά δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω,αλλά πειραματιζόμουν.Έπαιρνα διάφορα μέσα, καυστήρες λίπους κλπ.Μετά από μερικά εμφανίστηκαν φλύκταινες στο πρόσωπο και παράξενη ακμή.Τελικά διάβασα ένα άρθρο γιά το Weight Loss και άρχισα να το εφαρμόζω, ζυγίζοντας 107 κιλά.Μετά από 3 εβδομάδες το βάρος μου έπεσε στα 87 κιλά.Η παραγγελία πάντα έφτανε στην ώρα της, και εδώ μετράει η συστηματικότητα.Εξυπερέτηση πελατών - επαγγελματισμός.Από τη δική μου εμπειρία είλικρινα προτείνω Weight Loss σε όλους μου τους γνωστούς και συγγενείς.Μπορώ να ομολογήσω, ότι αυτό το μέσο είναι σπουδαίο!
μωβ78Παρασκευή, 15 Μάρτιος, 2013
Άρχισα από ένα μουκάλι και αυτο αρκούσε για να αδυνατίσω 6 κιλά.Τώρα θέλω να παραγγείλω την επόμενη συσκευασία, για να ξεφορτωθώ μέχρι τις διακοπές 12 κιλά αυτού του λίπους και να μπορέσω να βάλω τελικά μπικίνι.Κατά την άποψη μου είναι το καλύτερο μέσο αδυνατίσματος, δεν έχω καθόλου παρενέργειες, και επιπλέον,καθόλου δεν γυμνάζομαι διότι δεν έχω χρόνο.Τέτοια λύση λοιπόν είναι ιδανική, για κάποιον σαν κι εμένα!Το συνιστώ!
ΣτέλλαΠαρασκευή, 15 Μάρτιος, 2013
Ειμαι μιά 30χρονη γυναίκα και προσπάθησα με τη βοήθεια κάποιου σκευάσματος αλλά δεν υπήρχαν πρακτικά καθόλου αποτελέσματα.Λίγο μετά από αυτό άρχισα να χρησιμοποιώ Weight Loss, το έπαιρνα γιά 3 μήνες και στο πρώτο μήνα αδυνάτισα 8 κιλά εφαρμόζωντας αυτή τη φορά υγιή δίαιτα και γυμναστική...Το καλύτερο είναι ότι δεν είχα καθόλου ανεπιθύμητες παρενέργειες όπως ταχυκαρδία και αϋπνία.Πρωτύτερα παρατούσα φάρμακα μετά από κάθε τέτοιο πρόβλημα.Και τώρα παρήγγειλα επόμενη συσκευασία, ειλικρινά συνιστώ αυτό το παρασκεύασμα σε όλους μου τους γνωστούς.
Λαίδη Ρ.Παρασκευή, 15 Μάρτιος, 2013
Πάντοτε προσπαθούσα να αδυνατίσω.Γιά μένα ήταν μάχη με ανεμόμυλους.Είμαι 32 ετών και μισώ το σώμα μου.Από τότε που γέννησα το δεύτερο παιδί το βάρος μου δεν άλλαξε καθόλου.Κάθε προσπάθεια τελείωνε ανεπιτυχώς.Χρησιμοποίησα διάφορα μέσα, ταμπλέτες, καυστήρες λίπους, αλόη, δίαιτα με λάχανα, δίαιτα ηθοποιών.Δεν είδα αποτελέσματα, είτε δεν ήμουν υπομονετική.Δεν παραξενεύομαι, ότι και σε αυτό το προϊόν ήμουν σκεπτική.Στο τέλος σκέφτηκα τι χάνω?Τίποτα.Επιπλεον μπορω μετά από ένα μήνα να έχω επιστροφή χρημάτων.Αγόρασα λοιπόν το Weight Loss, για την αποστολή περίμενα 2 μέρες.Άρχισα να παίρνω το παρασκεύασμα και ανυπόμονα περίμενα για αποτελέσματα.Ήδη μετά από 7 ημέρες αδυνάτισα 2 κιλά.Νιώθω σούπερ και έχω πολύ περισσότερη ενέργεια από πριν.Άλλα προϊόντα τα οποία χρησιμοποίησα νωρίτερα, ένιωθα ότι δεν έχουν διαφορά, δεν είχα τόση ενέργεια.Τα αποτελέσματα είναι καθοριστικά διαφορετικά μετά τη χρήση Weight Loss.Είμαι πραγματικα ευτυχισμένη και ενθουσιασμένη,που βλέπω τόσο μεγάλη απώλεια κιλών.Νωρίτερα ποτέ δεν κατάφερα να κρατήσω πάνω από εβδομάδα.Σύντομα έχω γιόρτη με την ευκαιρία του τέλους σπουδών και οικογενειακή γιορτή και δεν μπορω να περιμένω να διηγηθώ στη μαμά μου για τη δράση αυτού τού προϊόντος δρα πάνω μου και, ότι αδυνατίζω!Τα μου υπόλοιπα θα τα δει μόνη της:)
ΜάρκοςΠαρασκευή, 15 Μάρτιος, 2013
Δυστυχώς δεν μπορώ να καυχηθώ για μακροχρόνια αποτελέσματα, διότι χρησιμοποιώ Weight Loss εδώ και μόλις μιά εβδομάδα,αλλά δεν θα το πιστέψετε, στις πρώτες 7 ημέρες αδυνάτισα 3 κιλά και μου έμειναν ακόμα 18!Θα τα καταφέρω, πρέπει :)
Σεβαστή31Παρασκευή, 15 Μάρτιος, 2013
Αδυνάτισα σχεδόν 6 κιλά με μία συσκευασία Weight Loss... Καλά, ότι αυτό το παρασκεύασμα είναι νόμιμο γιατί νιώθω τέτοια ενέργεια και επιθυμία γιά ζωή, το πραγματική τύχη:) ΑΠΙΘΑΝΑ,ΚΑΤΠΛΗΚΤΙΚΟ!
βόαςΠαρασκευή, 15 Μάρτιος, 2013
χαιρετίσματα απο κατερίνη

Σας εγγυόμαστε ότι θα αδυνατίσετε 
14 κιλά σε 4 εβδομάδες ...αλλιώς 
θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω

Εάν ονειρεύεσαι μια πιο λεπτή σιλουέτα και λιγότερο κιλά, διάβασε προσεκτικά. Μπορεί να ανταμειφθείς καλά για αυτό.
78 κιλά4 εβδομάδες μετά: 64 κιλά!!!
Σου δείχνω αυθεντική φωτογραφία της Μόνικας η οποία σε 4 εβδομάδες αδυνάτισε 14 κιλά δίχως να κάνει οποιαδήποτε άσκηση, χωρίς καμία δίαιτα και χωρίς να στερηθεί το καλό φαγητό.
Για ποιο λόγο γράφω για τη Μόνικα;
Έχω για αυτό 2 λόγους. Ο πρώτος είναι ότι χρειαζόμουν κάτι για να τραβήξω την προσοχή σου. Ήθελα να το κάνω γιατί έχω κάτι σημαντικό να σου πω. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η φωτογραφία αυτής της γυναίκας είναι εισαγωγή σε ένα ασυνήθιστο μήνυμα που θέλω να σου μεταφέρω.
Εάν είχες προσπαθήσει ήδη να αδυνατίσεις, θα είναι η πιο συναρπαστική είδηση που έχεις διαβάσει ποτέ.
Από την άλλη πλευρά, εάν μόλις άρχισες να σκέφτεσαι την απώλεια βάρους αλλά δεν ξέρεις με ποιόν τρόπο να το κάνεις, αυτό το μήνυμα θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις πολύτιμο χρόνο και χρήμα.
Μπορεί αυτό το μήνυμα να είναι το σημαντικότερο που θα διαβάσεις ποτέ. Θα σου γράψω για αυτό σε λίγο. Πρώτα θέλω να σου μιλήσω για κάτι πάρα πολύ στενά με αυτό συνδεδεμένο. Για την μεγαλύτερη αλήθεια που αντικρούει τους μύθους περί αδυνατίσματος.
Γνωρίζεις για ποιο λόγο το αδυνάτισμα πραγματοποιείται συνήθως τόσο αργά;
Άκουσε, σε τι οφείλεται αυτό.
Ανεξάρτητα εάν πρόκειται περί φυσικής ασκήσεως ή δίαιτας με χαμηλές θερμίδες - ο οργανισμός πρώτα καταναλώνει τους αποθηκευμένους υδατάνθρακες πριν αρχίσει να καίει το λίπος. Οι υδατάνθρακες είναι σαν σφουγγάρι - αυξάνουν 4 φορές τον όγκο τους αποθηκεύοντας νερό.
Αυτή είναι η σημαντικότερη πληροφορία.
Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι ο οργανισμός πριν αρχίσει να καίει λίπος πρέπει να ξεφορτωθεί την μεγάλη ποσότητα νερού από τους υδατάνθρακες. Για αυτό το λόγο αδυνατίζει πιο γρήγορα κανείς στις πρώτες εβδομάδες της θεραπείας, διότι αργότερα αρχίζει το σημαντικά βραδύτερο στάδιο καύσης του λίπους. Εννοείται ότι μας ενδιαφέρει το αδυνάτισμα από το λίπος και όχι απο το νερό.
Δυστυχώς, ο οργανισμός λειτουργεί με τέτοιο τρόπο που το σωστό αδυνάτισμα συνεπάγεται μια πάρα πολύ αργή διαδικασία, όμως υπάρχει ένας τρόπος, χάρη στον οποίο....

ΘΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Και κατά συνέπεια θα αδυνατίσεις σαφώς πιο γρήγορα...
Σπεύδω να διευκρινίσω πως είναι δυνατόν.
Ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται πολλά σύνθετα συστατικά για την επίσπευση της διαδικασίας του αδυνατίσματος. Τα στοιχεία αυτά εξασφαλίζουν τη ρύθμιση των σημαντικότερων λειτουργιών του οργανισμού, έτσι ώστε να καύσει το λίπος με αποτελεσματικό τρόπο.
Ένα από τα βασικά συστατικά είναι το εκχύλισμα φρούτων Γαρκινίας της Καμποτζιανής. Αυτό επιτρέπει στην μείωση του αισθήματος πείνας και οδηγεί στην μείωση κατανάλωσης γευμάτων, το σημαντικότερο πράγμα στο αδυνάτισμα. Χάρη στο χρώμιο δεν θα έχεις κρίσεις πείνας και συνεχή όρεξη για φαγητό. Στην συνέχεια είναι η καύση του συσσωρευμένου λιπώδους ιστού - μπορεί να επιτευχθεί με την βοήθεια εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού, το οποίο ταυτόχρονα ευθύνεται για το καθάρισμα του οργανισμού από τις συσσωρευμένες τοξίνες. Στις συμβατικές δίαιτες αδυνατίσματος ακολουθεί πτώση της ενέργειας και της ζωτικότητας. Για να αποφευχθεί αυτό, θα πρέπει να παρέχουν διεγερτικές ουσίες, και, όπως γνωρίζουμε, δεν υπάρχει καλύτερη από την καφεΐνη.
Πως να συμπεριληφθούν όλα αυτά τα στοιχεία στη δίαιτα σου; Είναι πρακτικώς αδύνατον! Επειδή...

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΙΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Άρα είναι αδύνατο το γρήγορο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα; Ακριβώς αντίθετα.
Επιστρέφω σε αυτό, το οποίο έγραψα νωρίτερα. Είπα ότι αυτό μπορεί να είναι το σημαντικότερο μήνυμα, που θα διαβάσεις ποτέ. Ξέρεις πώς θα ήταν, εάν κατάφερνε ο οργανισμός να πάρει αυτά τα συστατικά; Εάν εφοδιαζόταν με αυτά ο οργανισμός, θα κατάφερνε θαύματα στο αδυνάτισμα, και χάρη σε αυτό...

ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΟ

Είναι μια καλή είδηση, διότι η παροχή αυτών των στοιχείων στον οργανισμό είναι δυνατή!
Αυτό σημαίνει ότι μπορείς:
  • Να χάσεις το 100% του περιττού λίπους και αφήνεις το ελάχιστο απαραίτητο,το οποίο αντιστοιχεί στα 20% της σωματικής μάζας και είναι το φυσιολογικό για τα λεπτά άτομα.
  • Φρόντισε επιτέλους για την υγεία σου. Αδιάσειστα στοιχεία λένε, τι σημαίνει για την υγεία και τη ζωή το υπερβολικό βάρος:Μέχρι και 90% των διαβητικών τύπου 2 είναι άτομα παχύσαρκα. Σε γυναίκες με δείκτη σωματικής μάζας μεγαλύτερο του 29 συμβαίνουν 3 φορές συχνότερα εμφράγματα. Εμφανίζονται επίσης σε αυτές συχνότερα ορμονικές διαταραχές κε επιπλοκές στην εγκυμοσύνη. Αύξηση της σωματικής μάζας κατά 20% προκαλεί 8(!!!)φορες αύξηση της συχνότητας εμφάνισης υπέρτασης. Η παχυσαρκία οδηγεί επίσης σε εκφυλιστική αρθρίτιδα. Και αυτό είναι μόνο η αρχή της μακράς λίστας ασθενειών και προβλημάτων που συνοδεύουν τη παχυσαρκία...Αξίζει να κάνεις επιτέλους κάτι για αυτό.
  • Γίνε πιο ελκυστική χάρη στην λεπτότερη σιλουέτα που θα θαυμάσουν οι άλλοι.
  • Κατόρθωσε περισσότερες επιτυχίες στη δουλειά σου. Οι στατιστικές αποδεικνύουν σαφώς ότι τα λεπτά άτομα έχουν μια πιο εύκολη εξέλιξη της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας και τα καταφέρνουν καλύτερα στο κοινωνικό πεδίο.
  • Να δώσει κανείς στον εαυτό του την ευκαιρία για την αύξηση της αυτοαποδοχής και τη βελτίωση της αυτοαξιολόγησής του. Χάνοντας κιλά, επιλύεις τα προβλήματα που θα μπορούσαν να σε ταλαιπωρούν όλο αυτό το διάστημα.
  • Ανταποκρίσου στην πρόκληση και επιτέλους υλοποίησε τα όνειρά σου – δεν είναι σημαντικό,εάν έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο για να αδυνατίσεις. Επιστροφή του αγοριού ή της κοπέλας, Πρωτοχρονιά, διακοπές, γάμος, σημαντικό ταξίδι ή άλλη αιτία. Αξίζει να εκπληρώσεις τα όνειρα σου.
Περιληψη
Χάρη στα μοναδικά συστατικά που παρέχονται στη δίαιτα, μπορείς να ξεφορτωθείς τη πλειονότητα των προβλημάτων σου που προέρχονται από το μη κανονικό βάρος. Όλα αυτά χάρη στις ταμπλέτες με το όνομα - Weight Loss.
Είναι πιθανό πως τώρα αναρωτιέσαι εάν...

Πραγματικά αυτά τα χάπια εγγυούνται την απώλεια βάρους;

Αυτές δεν είναι συνηθισμένες ταμπλέτες! Όλα τα συστατικά είναι έτσι επιλεγμένα, ώστε να ρίξουν αποτελεσματικά το βάρος. Αποτελέσματα μπορείς να δείς ακόμα πιο γρήγορα χάρη στη προσθήκη στην ομάδα του εκχυλίσματος φρούτων Purpura bacca

Η Purpura bacca είναι ένα θαυματουργό φυτό προερχόμενο από τα τροπικά δάση του Αμαζονίου

Έχει τον μεγαλύτερο δείκτη αντιοξειδοτικής ικανότητας (που δείχνει τη ποσότητα αντιοξειδοτικών,τα οποία παίζουν ένα ειδικό ρόλο στο αδυνάτισμα)ανάμεσα σε όλα τα παρασκευάσματα αδυνατίσματος. Οι ιδιότητες του και η δράση του είναι εκπληκτικές: μειώνει το επίπεδο χοληστερίνης, ρυθμίζει το επίπεδο του σακχάρου και των λιπιδίων στον οργανισμό, ενδυναμώνει τον οργανισμό, επισπεύδει την αναγέννηση και αυξάνει την ενέργεια, καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες, βοηθά στη ρύθμιση των ορμονών που είναι υπεύθυνες για την απόδοση και τη σωστή λειτουργία του οργανισμού, και τα περιεχόμενα ισχυρά αντιοξειδοτικά διατηρούν το ανώτερο επίπεδο απόδοσης των κυττάρων. Η Purpura bacca βοηθά στη διόρθωση όλων των λειτούργιών του οργανισμού που ευθύνονται για το αδυνάτισμα.
Τα αποτελέσματα του αδυνατίσματος από τον συνδυασμό όλων αυτών των συστατικών είναι χειροπιαστά, και αυτό συμπεραίνεται από τη σχέση που έχουμε με άτομα μετά το πέρας της θεραπείας. Παρακάτω φαίνονται τα αποτελέσματα της θεραπείας σε άτομα, τα οποία επωφελήθηκαν από το παρασκεύασμα Weight Loss. Παρόμοια αποτελέσματα μπορείς να περιμένεις και σε εσένα. Σου παρουσιάζουμε μερικά από τη τεράστια λίστα των ικανοποιημένων πελατών.
Επιπλέον:
Τα συστατικά του συμπλήρωματος έχουν επιλεχτεί με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή λαμβάνοντας υπόψη την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά από τη χρησιμοποίησή τους. Το συμπλήρωμα Weight Loss δεν περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες, όπως η σιβουτραμίνη ή οποιοδήποτε από τα παράγωγά του.

Tο 97,6% των πελατών χανεί πάνω από 
10 κιλά κατά την διαρκεία εφαρμογής
4 εβδομάδων.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ#1
Δαρία
Αδυνάτισα συνολικα: 12 κιλά,
 12 εκατοστά στην περιφέρεια,
6 εκατοστά στη λεκάνη και από
3 εκατοστά στους μηρους. Αυτή την στιγμή έχω άνετα νούμερο
 
38
Όνομα: Δαρία
Επώνυμο: Βασιλειάδη
Ηλικία: 28 ετών
Βάρος: 77 κιλά65 κιλά
Αδυνάτισε:12κιλά
Δεν ήταν η πρώτη μου προσπάθεια, μπορεί η πέμπτη, ακόμη δεν τις μέτρησα. Όπως και να έχει, αποφάσισα ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά, ότι θα τα καταφέρω. Άρχισα από αυτό, ότι δεν θα μιλήσω σε κανέναν για αυτήν μου την απόφαση. Κανείς δεν ήξερε για αυτό, έτσι κανείς δεν με πίεσε,
 δεν με αποθάρρυνε, δεν ένιωθα πίεση, εάν ήδη φαίνονται αποτελέσματα.
Κατόπιν έκανα το δεύτερο βήμα - πήγα στο μαγαζί και αγόρασα, ωραία παντελόνια, φυσικά 2 νούμερα μικρότερα, αλλά τέτοια που πάααααρα πολύ μου άρεσαν. Δεν το είπα σε κανέναν γιατί θα το θεωρούσε χαζό - να ξοδέψεις λεφτά γιά ρούχα που δεν μπορείς να φορέσεις, άλλα για μένα αυτό ήταν μεγάααλο κίνητρο. Μετά έκανα το τρίτο βήμα - αποφάσισα για τις ταμπλέτες Weight Loss. Το έκανα επίσης κρυφά
, για να μην χρειαστώ να δώσω εξηγήσεις.
Αδυνάτισα απολειστικά με τις ταμπλέτες και δίαιτα. Αυτό σημαίνει ότι έτρωγα λιγότερο ανώ ήδη
έπαιρνα τις ταμπλέτες. Επιπλέον πλεονέκτημα τους είναι, το ότι συγκρατούν την υπερβολική όρεξη.
Συνολικά αδυνάτισα: 12 κιλά, 12 εκατοστά στη περιφέρεια, 6 εκατοστά στη λεκάνη και απο 3
 εκατοστά στους μηρούς. Αυτή τη στιγμή έχω άνετα νούμερο 36. Κάτι ακόμα, όταν έτρωγα κάτι
 λιγότερο θρεπτικό,ήξερα, ότι οι βιταμίνες του συμπληρώματος αναπληρώνουν τα κενά.
Ήξερα ότι έρχεται η μέρα, που θα βάλω τα παντελόνια των ονείρων μου, και αυτή η μέρα ήρθε:)
ΕΠΙΤΥΧΙΑ #2
Μαριάννα
Η οικογένεια και οι φίλοι είναι ακόμα έκπληκτοι(…)έπαθαν
σοκ όταν είδαν τον νέο μου εαυτό.
Όνομα: Μαριάννα
Επώνυμο: Παπαδοπούλου
Ηλικία: 36 ετών
Βάρος: 116 κιλά81 κιλά
Αδυνάτισε:35κιλά
Νίκησα με τα κιλά μου, τα οποία απέκτησα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς αργότερα
πρόσθεσα κι'άλλα, μέχρις ώτου δεν ξέρω κάποτε ξεπέρασα τα 100 κιλά! Σε κάποια στιγμή ζύγιζα
116 κιλά.
Μέχρι πριν μισό χρόνο ήμουν τεράστια. Τωρα ζυγίζω 81 κιλά. Προσπάθησα να κάνω γυμναστική,
αλλά ποιός έχει για αυτό χρόνο, όταν πρέπει να ασχοληθείς με το παιδί και το σπίτι;
Τα αποτελέσματα, τα οποία επέτυχα είναι φανταστικά. Δεν είναι έτσι, ότι οι ταμπλέτες μόνες καίνε το λίπος. Μειώνουν αποφασιστικά την επιθυμιά γιά φαγητό. Έτσι μπορούσα εύκολα να απαρνηθώ
 πράγματα, τα οποία με εμπόδιζαν νωρίτερα να αδυνατίσω.
Επιπλέον, όταν αδυνάτισα ήδη περισσότερο άρχισα να κάνω ασκήσεις, οι οποίες εμπόδισαν την κυτταρίτιδα. Φαίνεται λοιπόν πραγματικά σούπερ!
Καθώς είμαι ήδη 35 κιλά ελαφρύτερη, η ζωή μου είναι μία εντελώς άλλη ιστορία. Έχω 2 φορές περισσότερη ενέργεια και δεν λαχανιάζω στις σκάλες. Η οικογένεια και οι φίλοι μου είναι ακόμα
έκπληκτοι και σιγά σιγά συνηθίζουν στο νέο μου βάρος. Για αυτούς που δεν είχα δεί για ένα χρόνο
ήταν πραγματικό σοκ όταν είδαν τον νέο μου εαυτό.
Weight Loss συνιστώ σε όλες τις γυναίκες μου αρκούσαν 6 μήνες χρήσης για να αλλάξω ολοκληρωτικά,
 φροντίζοντας τη φιγούρα και την υγεία μου.
ΕΠΙΤΥΧΙΑ#3
Κούλα
''Θεέ μου! Κούλα πως άλλαξες!''
Όνομα: Κούλα
Επώνυμο: Θαλασσινού
Ηλικία: 23 ετών
Βάρος: 78 κιλά53 κιλά
Αδυνάτισε:25κιλά
Το υπερβολικό βάρος στην ηλικία μου ειναί πραγματική τραγωδία = έλλειψη κοινωνικής ζωής και είσαι χαρακτηρισμένη σαν 'διαφορετική'. Πως μπορείς να έχεις αυτοπεποίθηση με τόσο παραπανίσιο βάρος; ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ. Γι'αυτό έπρεπε να κάνω κάτι για αυτό το ατυχές βάρος. Αποδείχτηκε, ότι οι ταμπλέτες αυτές κυριολεκτικά μου άλλαξαν τη ζωή!
Όταν επιτέλους έφτασα στο ιδανικό για μένα βάρος και ξεφορτώθηκα αυτά τα 25 μισητά κιλά άρχισε
να συμβαίνει κατά την διάρκεια των σπουδών μου κάτι το εκπληκτικό.
Οί άνθρωποι άρχισαν να με κοιτάζουν με άλλο μάτι, μπορούσα να έχω αυτοπεποίθηση περισσότερο
απο ποτέ. Γνώρισα το αγόρι μου και είμαστε μαζί 3 μήνες.
Δεν ήταν έτσι, ότι αδυνάτισα αμέσως...όλα έγιναν σταδιακά και αργά το σώμα μου έκαψε το μισητό
λίπος. Έτσι συνοψίζοντας το τελικό αποτέλεσμα ήταν μετά από 3 μήνες. Οι γνωστοί λένε - 'Θεέ μου! Κούλα, πως άλλαξες'.
Και έχουν δίκιο!
ΕΠΙΤΥΧΙΑ#4
Γιάννης
Τελευταία τόσο ζύγιζα πριν τα τριάντα.
Όνομα: Γιάννης
Επώνυμο: Ζαχαριάδης
Ηλικία: 47 ετών
Βάρος: 108 κιλά85 κιλά
Αδυνάτισε:23κιλά
Δεν θέλουν μόνο οι γυναίκες να αδυνατίσουν.
Τόσο με κούραζε η σύζυγος, που έπρεπε να παρατήσω την ανδρική υπερηφάνεια και είπα ότι, θα οργανωθώ. Ακόμα αγαπούσα τη μεγάλη μου κοιλιά, αλλά αυτή σκεφτόταν κάτι άλλο.
Πάντα μου άρεσε να τρώω και η κοιλιά μεγάλωνε, και περισσότερο το βράδυ μπροστά από τη
τηλεόραση. Η κοιλιά μου ήταν για αυτό ΜΕΓΑΛΗ απόδειξη.
Περίμενα λοιπόν ότι οι ταμπλέτες Weight Loss ότι θα μου αφαιρέσουν την όρεξη για οτιδήποτε το
λιπαρό, ώστε να παρακολουθήσω κάποιο καλό φιλμ χωρίς νόστιμα μεζεδάκια. Στην αρχή μου ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ σε αυτό. Αλλά με κάθε διαδοχική ταμπλέτα η όρεξη μειωνόταν και κάπως ξεσυνήθισα. Δεν έτρωγα τόσο πολύ. Και επιθυμία δεν υπήρχε. Λοιπόν θετικά (πραγματικά λέγοντας
ακόμα και φωνάζοντας, ότι εξαιρετικά)
Τα υπόλοιπα τα έκανε ο οργανισμός μου. Με τη βοήθεια του συμπληρώματος χάθηκε το πρώτο κιλό, αργοτερα δεύτερο,πέμπτο...15, 20 και έφτασα στα 23 λιγότερα. Η ζυγαριά της τουαλέτας με δείχνει
 
τώρα 85 κιλά δηλαδή σχεδόν τόσα όσα όταν ήμουν νεαρός - σίγουρα τελευταία τόσο ζύγιζα πριν τα τριάντα.
Αδυνάτισα συνδέοντας το συμπλήρωμα Weight Loss με δίαιτα και ως αποτέλεσμα έριξα εώς και 23
κιλά σε μόνο 8-9 εβδομάδες. Κοιλιά δεν έχω - έμεινε καθοριστικά καλύτερη σιλουέτα.
Η μεγαλύτερη αλλαγή; Καλύτερη αυτοεκτίμηση, δεν κουράζομαι όπως νωρίτερα με την πιο απλή δραστηριότητα. Νιώθω πιο νέος. Οι ταμπλέτες Weight Loss είναι άξιες συστάσεως σε άλλους.
 Υπογράφω για την αποτελεσματικότητα τους με το ονοματεπώνυμο μου.
ΕΠΙΤΥΧΙΑ #5
Χριστίνα
Εξ'ολοκλήρου φυσικά(…)
Δίνουν ενέργεια(…)Φρενάρουν την όρεξη(…)ολοκληρωτική συνταγή γιά αποτελεσματικό αδυνάτισμα.
Όνομα: Χριστίνα
Επώνυμο: Λιακόπουλου
Ηλικία: 44 ετών
Βάρος: 86 κιλά70 κιλά
Αδυνάτισε:16κιλά
Αυτό είναι η πιστοποίηση της θεραπείας μου. Παρουσιάστε την στη σελίδα, γιατί με ευχαρίστηση θα μοιραστώ την επιτυχία μου με άλλους. Και είναι πριν τα 16 κιλά, τα οποία, έχασα τους τελευταίους
μήνες.
Ποιό είναι κατά τη γνώμη μου το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των ταμπλετών Weight Loss;
Είναι μερικά πράγματα:
  1. Είναι εξ'ολοκλήρου φυσικές και το νιώθεις διότι ένιωθα ελαφριά και υγιής καθόλη τη θεραπεία
  2. Δίνουν ενέργεια σε σύγκριση με άλλες ταμπλέτες. Πάντοτε ένιωθα μετά από τη χρήση άλλων ταμπλέτων σαν κάποιος να ρούφαγε από εμένα ενέργεια. Εδώ μπορούσα να επωφεληθώ από τις δυνάμεις μου. Ως συνήθως έχω πολλές υποχρεώσεις, δουλειά και σπίτι. Είχα δύναμη για αυτές,
  3. παρότι ο οργανισμός μου θα έπρεπε να είναι εξασθενημένος από την απώλεια κιλών.
  4. Φρενάρουν την όρεξη σε τέτοιο βαθμό, που δεν θέλω να φάω τόσο όσο πρωτύτερα.
  5. Τρώω μάλλον τα μισά και δεν νιώθω πείνα. Αυτή είναι η χρυσή επιταγή της επιτυχίας.
  6. Να μην τρως.
Και αυτό είναι ολόκληρη η συνταγή για αποτελεσματικό αδυνάτισμα. Ευχαριστώ!

ΕΠΙΥΧΙΑ#6
Μόνικα
Weight Loss είναι βόμβα,
η οποία ανατινάζει το λίπος
στον αέρα!
Όνομα: Μόνικα
Επώνυμο: Τερζή
Ηλικία: 29 ετών
Βάρος: 76 κιλά60 κιλά
Αδυνάτισε:16κιλά
Δεν ξέρω από που να αρχίσω...μπορεί από το ότι είμαι για πρώτη φορά αδύνατη, τέλεια και λατρεύω
τον εαυτό μου. Ξεφορτώθηκα το απαίσιο λίπος από την κοιλιά, τους μηρούς και τα οπίσθια.
Το Weight Loss έκανε για μένα περισσότερα απ'ότι θα μπορούσα ποτέ να περιμένω. Είχα αμφιβολίες
πριν την αγορά, αλλά πείστικα ότι ήταν η καλύτερη απόφαση στη ζωή μου (έτσι όπως το γράφετε στη σελίδα:) - χάρη στην οποία αδυνάτισα εώς και 16 κιλά.
Το αδυνάτισμα με το Weight Loss είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αρκεί μόνο να καταπίνεις ταμπλέτες: μία πριν το πρωινό και να παρακολουθείς πως σου αφαιρεί κιλό μετά από κιλό.
Δεν ήθελα να φάω, υπήρχε ενέργεια για γυμναστική. Γιά μένα το Weight Loss είναι βόμβα, η οποία
τινάζει το λίπος στον αέρα!
Η κοιλιά μου, οι μηροί και τα οπίσθια μου είναι πιο αδύνατα από ποτέ. Η επιδερμίδα είναι λεία και
σφιχτή.
ΕΠΙΤΥΧΙΑ #7
Μόνικα
Ο οργανισμός έκαιγε τα κιλά τόσο γρήγορα, που δεν καταλάβαινα πως εξαφανιζονται.
Όνομα: Μόνικα
Επώνυμο: Νιώτη
Ηλικία: 30 ετών
Βάρος: 78 κιλά61 κιλά
Αδυνάτισε:17κιλά
Έχασα πολύ παλιά πολλές φορές πάρα πολλά λεφτά για αδυνάτισμα. Ήθελα κάτι σίγουρο και αποδεδειγμένο. Ειπα στον εαυτό μου - τέλος με τις περίεργες ταμπλέτες. Παίρνω αυτές και δοκιμάζω. Ήταν μιά απόφαση ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ρίσκο, χάρη στην εγγύση(η οποία με έπεισε πάνω
απ'όλα), ότι εάν δεν αδυνατίσω παίρνω τα όλα τα χρήματα πίσω.
Τι μου έδωσε το Weight Loss;
  • τέλος με τα τσιμπολογήματα
  • δύναμη για ασκήσεις
  • βελτιωμένο αίσθημα αυτοεκτίμησης
  • μέγιστα επιταχυνόμενος μεταβολισμός
Ο οργανισμός έκαιγε τόσο γρήγορα τα κιλά, που δεν πιστεύα πότε αυτά χάνονται. Μέρα παρά μέρα αδυνάτιζα ορατά. Πρώτα με τη πρώτη συσκευασία έχασα 10 κιλά, και αργότερα με τη δεύτερη έφυγαν
7 κιλά. Πάνω κάτω 2 μήνες λοιπόν και η μέγιστη αλλαγή.

Εάν έλεγα,ότι αυτό το παρασκεύασμα είναι καλό θα έλεγα ψέμματα.
Weight Loss ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
ΕΠΙΤΥΧΙΑ#8
Κωνσταντίνος 
Ποτέ στη ζωή μου δεν
είδα τόσο αποτελεσματι-
κές ταμπλετες
Όνομα: Κωνσταντίνος
Επώνυμο: Γεωργιάδης
Ηλικία: 38 ετών
Βάρος: 94 κιλά79 κιλά
Αδυνάτισε:15κιλά
Το Weight Loss είναι αποτελεσμαικό παρασκεύασμα για αδυνάτισμα, το οποίο απομακρύνει το λίπος
απο τον οργανισμό σαν τρελό.
Δεν είχα δεί στη ζωή μου τόσο αποτελεσματικές ταμπλέτες. Ο ρυθμός, με τον οποίο μου ρίχνουν τα
κιλά είναι τρομακτικός.
Κάθε εβδομάδα έχανα 3-4 κιλά. Φαινόταν σαν να έλεγαν του οργανισμού μου -
'Έϊ δεν χρειάζεσαι αυτό το λίπος', και αυτό υπάκουε και με εγκατέλειπε. Δεν υπήρχαν καθόλου παρενέργειες. Αντ'αυτού υπήρχαν πολλά ευεργετικά ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
 Ήμουν αφυπνισμένος και γεμάτος ενέργεια. Σούπερ!Δεν υπάρχει κάτι να προσθέσω -
αυτές οι ταμπλέτες είναι ιδιοφυείς.
ΕΠΙΤΥΧΙΑ#9
Ειρήνη
Τέρμα τα αστεία. 16 κιλά λιγότερα
σε κατι λίγο παραπάνω από μήνα και αμέσως νιώθω υγιής
Όνομα: Ειρήνη
Επώνυμο: Καρατάσου
Ηλικία: 51 ετών
Βάρος: 83 κιλά67 κιλά
Αδυνάτισε:16κιλά
Ποτέ δεν πίστευα σε καμμία ταμπλέτα αδυνατίσματος και έκανα τεράστιο λάθος.
Δίχως το Weight Loss θα ταλαιπωριόμουν ακόμα από το υπερβολικό μου βάρος. Ήθελα να αδυνατίσω,
για να νιώσω πιο νέος και υγιής.
Κάθε ένας που έχει ένα-δύο κιλά παραπάνω ξέρει γιατί μιλάω. Αδύναμη φυσική κατάσταση. Λιγότερη δύναμη. Χρειαζόταν λοιπόν να κάνω κάτι με αυτό. Οι ταμπλέτες μου επέτρεψαν να φρενάρω την
μεγάλη μου όρεξη. Και όταν ήδη δεν έτρωγα (γιατί δεν είχα ανάγκη ή επιθυμία) η καύση των θερμίδων ήταν παιχνιδάκι.
Τέρμα τα αστεία. 16 κιλά λιγοτερα σε κάτι παραπάνω από μήνα και αμέσως νιώθω υγιής.
Σαν κάποιος να με ξανάνιωσε κατά 10 χρόνια.
ΕΠΙΤΥΧΙΑ#10
Κατερίνα 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΟ-ΓΙΟ
. Το βάρος παραμένει σταθερό εδώ και 3 μήνες
Όνομα: Κατερίνα
Επώνυμο: Μαρκοπούλου
Ηλικία: 33 ετών
Βάρος: 87 κιλά72 κιλά
Αδυνάτισε:15κιλά
Περίμενα να εκφράσω την γνώμη μου διότι άλλο πράγμα είναι να αδυνατίσεις και άλλο να αποφύγεις
 το φαινόμενο γιο-γιο. Περίμενα και περίμενα...αλλά δεν περιμένω πια για επιστροφή των κιλών.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΟ-ΓΙΟ
Το βάρος διατηρείτε εδώ και 3 μήνες. Έχασα πραγματικά πολύ (15κιλά) και τότε το γιό-γιό είναι απειλή.
Φοβόμουν χωρίς λόγο. Χαίρομαι το ωραίο σώμα μερικούς μήνες και καθημερινά χαμογελάω στον καθρέπτη διότι βλέπω μιά τόσο όμορφη κοπέλα σε αυτόν.:)
Και αυτό σοβαρά...Αυτές οι ταμπλέτες είναι η πραγματική λύση γιά το υπερβολικό βάρος. Εύκολες στη χρήση. Δίχως τίποτε παράξενες και δυσάρεστες παρενέργειες.
Συστήνω θερμά σε κάθε κοπέλα, που ψάχνει κάτι που είναι δοκιμασμένο και λειτούργει.
Αυτές είναι μόνο μερικές απόψεις ατόμων, τα οποία αδυνάτισαν χάρη στις ταμπλέτες Weight Loss. Όλοι αυτοί είναι τώρα ευτυχείς και επέτυχαν το ποθητό τους σκοπό...

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ;

Οι μελέτες απέδειξαν ότι οι ουσίες που εμπεριέχονται στα χάπια του παρασκευάσματος Weight Loss συνδράμουν την αγωγή αδυνατίσματος, επιταχύνοντας ακόμη και κατά 400% την ταχύτητα καύσης του λιπώδους ιστού.
Αυτό το παρασκεύασμα είναι πάρα πολύ απλό στη χρήση. Απλά καταπίνεις 2 ταμπλέτες την ημέρα, και αυτές μόνες τους αρχίζουν να διαχέουν στον οργανισμό σου όλες τις ουσίες, οι οποίες που αποτελούν όλη την ομάδα μέσων που διεγείρουν τον οργανισμό στη καύση του λιπώδους ιστού, επισπεύδουν το μεταβολισμό, φρενάρουν τη πείνα και ενισχύουν την ενέργεια. 

Εάν δεν αγοράσεις τώρα αυτά τα χάπια 
πιθανώς... έχεις μια ιδανική σιλουέτα

Εάν όχι - δεν αξίζει να κάνεις στο τέλος
κάτι, για να φροντίσεις για την υγεία, την αυτοεκτίμηση και το βάρος σου;

Ειδικός διαιτολόγος - Ioυλία Παναγούλη

Υ.Γ. Τι κερδίζεις επιλέγοντας τώρα Weight Loss;

 



Εάν δεν αδυνατίσεις 14 κιλά σε 4 εβδομάδες

σου επιστρέφουμε 100% της τιμής του προϊόντος!

Εξοικονομείς χρήματα - αντί 
69 € πληρώνεις μόνο37 €
Σου παραδίδουμε το παρασκεύασμα εντελώς 
δωρεάν! (κερδίζεις 7 €)
Δεν ρισκάρεις τίποτα, γιατί έχεις 
60ήμερη ΕΓΓΥΗΣΗ επιστροφής χρημάτων

Συμπλήρωσε το δελτίο παραγγελίας παρασκευάσματος Weight Loss και αδυνάτισε αμέσως

 Ναι! Θέλω να παραγγείλω το προϊόν Weight Loss ® γιά αδυνάτισμα 
14 κιλών σε 4 εβδομάδες - εάν δεν αδυνατίσω τόσο, έχω επιστροφή100% της τιμής του προϊόντος, διότι κατά την αγορά έχω λάβει εγγύηση ικανοποίησης.
Αφού παραγγέλνω σήμερα, 15 Μαρτίου 2013, πληρώνω την τιμή προσφοράς μόνο 37 € ( κανονική τιμή 69 € ) για την συσκευασία. Επιπρόσθετα στα πλαίσια της προσφοράς, το παρασκεύασμα θα μου αποσταλεί εντελώς δωρεάν (δηλαδή κερδίζεις το 7 €).
Κατανοώ ότι δεν ρισκάρω τίποτα , διότι μπορώ σε διάστημα 60 ημερώναπό την ημερομηνία πληρωμής να ζητήσω επιστροφή, λαμβάνοντας πίσω όλα τα χρήματα που κατέβαλλα.
Το προϊόν θα συσκευαστεί εντελώς διακριτικά σε μια συσκευασία που δεν θα αποκαλύπτει το περιεχόμενό της. 
Το παρασκεύασμα Weight Loss ® να μου αποσταλλεί μέσω ταχυμεταφορικής εταιρείας κούριερ
Συμπλήρωσε το παρακάτω έντυπο ή τηλεφώνησε: 
00 302 111 982 783




Τα στοιχεία διεύθυνσής μου είναι:
Όνομα:
Επίθετο:
Οδός,αριθμός οικίας:
Περιοχή 
και ταχυδρομικός κώδικας:
 
Τηλέφωνο επικοίνωνίας:
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
 
απαραίτητο στοιχείο για ενδεχόμενη επαλήθευση της παραγγελίας
Χώρα:

 Επέλεξε αυτό το πεδίο εάν επιθυμείς η πληρωμή να πραγματοποιηθεί κατά την παράδοση.
Εάν δεν επιλέξεις αυτό το πεδίο στο επόμενο βήμα θα σου ζητηθεί να καταβάλλεις την πληρωμή.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ