Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Καμικάζι" και στη Θεσσαλονίκη, "βλέπουν" τώρα οι Τούρκοι!

  • ΠΗΓΗ : "  BLOKO ".
"Καμικάζι" και στη Θεσσαλονίκη, "βλέπουν" τώρα οι Τούρκοι!
Και την Θεσσαλονίκη, μετά το Λαύριο ( καθώς και την Κινέτα και το Δήλεσι) μπλέκουν τώρα στην προβοκάτσια κατά της Ελλάδας με τις <<ζωντανές βόμβες>>, κύκλοι στην Τουρκία.
Τα νέα ευφάνταστα σενάρια εμφανίζουν την Θεσσαλονίκη ως το κέντρο οργάνωσης της μετάβασης από την Ελλάδα στην Τουρκία όλων των <<ζωντανών βομβών>> από Συρία , Γερμανία και Βέλγιο ,αφού εκεί, λένε, ζει ο επικεφαλής της οργάνωσης DHKP-C στην Ελλάδα και από τα ηγετικά στελέχη της Χουσεγίν Φεβζί Τεκίν. Το σενάριο αυτό
αναπτύσσει η εφημερίδα Τurkiye στην πρώτη σελίδα τηςμε τον ολοσέλιδο τίτλο « Το στρατόπεδο της μεγάλης αδελφής στην Ελλάδα» και τον υπέρτιτλο « Η γειτονική χώρα προστατεύει τις ¨ζωντανές βόμβες¨ της οργάνωσης DHKP-C»
Στο δημοσίευμα γράφει ότι νέα ηγέτιδα της οργάνωσης DHKP-C Ζερρίν Σαρί με το ψευδώνυμο «Μεγάλη Αδελφή>> μετέφερε το κέντρο της οργάνωσης στην Ελλάδα. Μάλιστα εμπλέκει και την ΕΥΠ γράφοντας χωρίς κανένα στοιχείο, όπως και ότι άλλο αφορά την Ελλάδα, ότι τα πλαστά διαβατήρια στους τρομοκράτες τα εξασφαλίζει η ίδια η ελληνική Μυστική Υπηρεσία.
Κατά την εφημερίδα ο Χουσεγίν Φεβζί Τεκίν προσελκύει την προσοχή με τις βαθιές διασυνδέσεις που έχει στην Τουρκία. Ο Τεκίν παλαιότερα συνελήφθη 4 φορές στην Τουρκία αλλά κάθε φορά κατόρθωνε να αφεθεί ελεύθερος . Από τα ονόματα ¨ζωντανών βομβών¨ ο τελευταίος δραστης -θυμα, ο Ετσεβίτ Σανλί, πραγματοποίησε την επίθεση στην Αγκυρα. Απομένουν 14 άτομα. Τα ονόματα της ομάδας αυτής των ¨ζωντανών βομβών¨ επελέγησαν από τα μέλη της οργάνωσης που ζούν στην Συρία , στην Γερμανία, στο Βέλγιο και στην Ελλάδα και η εκπαίδευσή τους πάνω στις βόμβες έγινε στο στρατόπεδο στην Ελλάδα. Την είσοδο αυτών στην Τουρκία την οργανώνει,γράφει, ο Χουσεγίν Φεβζί Τεκίν που ζει στην Θεσσαλονίκη.
Ο Τεκίν το 1999 κατά τις βομβιστικές επιθέσεις που είχε κάνει στο Φατίχ είχε τραυματίσει 20 άτομα . Ο Τεκίν που είχε συλληφθεί , αργότερα όπως και ο Σανλί είχε αφεθεί ελεύθερος υπο όρους κατά την νηστεία θανάτου που είχε ξεκινήσει. Ο Τεκίν ήταν αυτός που έφερε στην ηγεσία του DHKP-C την Ζερρίν Σαρί που είναι γνωστή με τις διασυνδέσεις της . Το πραγματικό επάγγελμα της Ζερρίν Σαρί είναι η δικηγορία. Η Σαρί ήταν γνωστή για ένα διάστημα ως φιλενάδα του Ντουρσούν Καρατάς . Η εφημερίδα αναφέρει ακόμα ότι η νέα κεντρική βάση του DHKP-C υπο την ηγεσία του Χουσεγίν Φεβζί Τεκίν και της Ζερρίν Σαρί είναι η Ελλάδα όπου συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους με την ελληνική Μυστική Υπηρεσία- εννοώντας την ΕΥΠ. Για τις εισόδους και εξόδους στην Τουρκία χρησιμοποιούν αυτές τις διασυνδέσεις. Σημειώνεται από την εφημερίδα ότι τα πλαστά διαβατήρια και τα πλαστά ονόματα εξασφαλίζονται μέσω της ελληνικής Μυστικής Υπηρεσίας .
Από το Ον Αλέρτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ