Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΠΗΓΗ : Versus Travel
 
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ?
TO VERSUS TRAVEL ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 
Το 2013 έχει δώσει πλέον το παρόν και διανύουμε ήδη τις αρχές του χειμωνιάτικου Φεβρουαρίου.
 
Οι προβλέψεις αρχαίων πολιτισμών τελικά αποδείχτηκαν λανθασμένες και το τέλος του κόσμου έχει πλέον αναβληθεί απ’ αόριστον...
 Γι’ αυτό και εμείς συνεχίζουμε να σας χαρίζουμε προγράμματα που λαχταράτε, με ακόμα περισσότερες προσθήκες.


 
Παταγονία πλήρης – Γη του Πυρός  
Το παρόν είναι ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα Παταγονίας. Μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η εξονυχιστική εξερεύνηση της Χιλιανής Παταγονίας κάτι που συνήθως δεν βρίσκεται σε προγράμματα που κάνουν επιφανειακή επίσκεψη της περιοχής. Έτσι μένουμε και στο Πούντα Αρένας μια από τις ομορφότερες πόλεις της περιοχής, αλλά και στο Πουέρτο Νατάλες για να δούμε το απίθανο πάρκο παγετώνων Τόρρες Ντελ Πάινε.
Hμέρες: 16 ~ Αναχώρηση: 05/02 ~ Κόστος Εκδρομής: 4.760€ κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Καρναβάλι στο Ρίο – Ιγκουασού - Αργεντινή
Mε το πρόγραμμα αυτό βρίσκεστε στο Ριο στις 08 – 13/02 τις κεντρικές ημέρες του καρναβαλιού όπου γίνονται στο Σαμποδρόμιο οι εντυπωσιακές παρελάσεις όλων των σχολών σάμπα και έτσι ζείτε την πραγματική ατμόσφαιρα του καρναβαλιού. Επιπροσθέτως το πρόγραμμα που ακολουθείτε είναι ολοκληρωμένο 12 ήμερο/10 διανυκτ. Βραζιλία Ιγκουασού Αργεντική.
Hμέρες: 12 ~ Αναχώρηση: 07/02 ~ Κόστος Εκδρομής: 2.599 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Μεγάλο Ρατζαστάν
Ένα ειδικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε τριών ειδών ταξιδιώτες. Εκείνους που θέλουν να μεθύσουν από τα χρώματα και τα αρώματα ενός εξαιρετικού προγράμματος του Ρατζαστάν, που θα μας μεταφέρει σε σπάνιες γωνιές του, που κρύβουν τη μαγεία του, τα καραβάνια των εμπορικών του δρόμων, τα περίτεχνα κάστρα και τις θρυλικές μάχες των γενναίων και περήφανων φυλών του στους κατακτητές Μουγκάλ, αλλά και στους ξεχωριστούς κατοίκους του με τις πολύχρωμες φορεσιές και τουρμπάνια. Απευθύνεται επίσης σε εκείνους που θέλουν να συνδυάσουν αυτό το ξεχωριστό Ρατζαστάν με την υπόλοιπη Βόρεια Ινδία, παρακολουθώντας την σαν προέκταση του Ρατζαστάν αλλά και σε εκείνους που θέλουν να πραγματοποιήσουν το κλασσικό κομμάτι της Βόρειας Ινδίας βλέποντας επίσης και ένα σημαντικό κομμάτι  του Ρατζαστάν μέχρι και την Ουνταϊπούρ.
Hμέρες: 15 ~ Αναχώρηση: 07/02 ~ Κόστος Εκδρομής: 2.599 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Κούβα Πανόραμα με extra παροχές Versus
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΒΙΝΙΑΛΛΕΣ . ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ’50 ΠΟΤΟ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΡΟΥΜΙ ΚΑΙ ΠΟΥΡΩΝ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΚΟΥΑΜΑ. ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ “ISLA DEL TESORO” ΣΤΟ ΓΚΟΥΜΑ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !! ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ.
Hμέρες: 09 ~ Αναχώρηση: 12/02 ~ Κόστος Εκδρομής: 1.199 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Βιετνάμ – Καμπότζη (βόρειο, κεντρικό & νότιο)
Απολαύστε ένα 5* πρόγραμμα με πλούσιες παροχές που αγάπησαν οι Έλληνες ταξιδιώτες. Το παρόν πρόγραμμα επισκέπτεται όλο το Βιετνάμ, Βόρειο, Νότιο αλλά και το κεντρικό Βιετνάμ. Έτσι εκτός των άλλων στο μαγευτικό κεντρικό  Βιετνάμ επισκέπτεται το πανέμορφο μοναδικής κινέζικης αρχιτεκτονικής παραθαλάσσιο Χόϊ Αν, το Ντανάγκ, και την αυτοκρατορική πόλη Χούε όπου και πραγματοποιούμε μια υπέροχη κρουαζιέρα στον ποταμό των αρωμάτων. Το κεντρικό Βιετνάμ μπορεί να παραλείπεται κάποιες φορές για μείωση κόστους από κάποια προγράμματα αλλά Βιετνάμ χωρίς το κεντρικό κομμάτι του δεν είναι Βιετνάμ. Τα γεύματα δίνονται μέσα στα ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια. Tα ξενοδοχεία είναι 5* εκτός από τη πόλη ΚΑΝ ΤΟ, που είναι 4*sup. και ένα από τα καλύτερα της περιοχής. Στη Καμπότζη τα ξενοδοχεία είναι 4* sup. Παρατηρείστε τη διαμονή μας στο Δέλτα του Μεκόνγκ και συγκεκριμένα στο ΚΑΝ ΤΟ για να δούμε πλωτές αγορές και παραδοσιακά μέρη που δεν βλέπουν άλλα προγράμματα.
Hμέρες: 15 ~ Αναχώρηση: 20/02 ~ Κόστος Εκδρομής: 2.290 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Πρωτοποριακή Ινδοκίνα
Σπάνιο, άνευ προηγουμένου πρόγραμμα που επισκέπτεται τις εσχατιές της Ινδοκίνας. Ξεχωρίζει για την επίσκεψη του άγνωστου Νότιου Λάους. Κύριος λόγος επίσκεψής μας είναι το εντυπωσιακό θέαμα των 4.000 νησιών που δημιουργούνται εδώ καθώς τα ορμητικά νερά του Μεκόνγκ σταματούν για λίγο πριν χυθούν στη Νότια θάλασσα και απλώνονται δημιουργώντας, εκατοντάδες μικροσκοπικά νησάκια. Αυτό το «κλειστό» δέλτα αποκαλείται Σι Φαν Ντον ( τέσσερις χιλιάδες νησιά). Ξεχωρίζει επίσης για την επίσκεψη του Βόρειου Βιετνάμ εκεί όπου ζουν οι φυλές Σάπα. Μια πανδαισία χρωμάτων και ανθρώπινων μορφών, που χωρίζονται σε μαύρους, κόκκινους, λευκούς και λουλουδάτους Χμονγκ. Ξεχωριστή ομορφιά δίνει στο πρόγραμμά μας η διαμονή μας στο Δέλτα του Μεκόνγκ. Όλα αυτά με διαμονή σε πολύ καλά ξενοδοχεία 4* Sup και 5*, με τα γεύματα να δίνονται μέσα στα ξενοδοχεία. Τα παραπάνω συνηγορούν σε μια μοναδική εμπειρία στα χρώματα και στα εξωτικά αρώματα της Ινδοκίνας.
Hμέρες: 21 ~ Αναχώρηση: 20/02 ~ Κόστος Εκδρομής: 3.790 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Πανόραμα Νότιας Ινδίας
Το πρόγραμμα αποτελεί ένα πλήρες ταξίδι στην Νότια Ινδία. Στα θετικά του πρέπει να υπολογίσουμε την
την χρησιμοποίηση μιας εσωτερικής πτήσης από Μπανγκαλόρ για Κοτσίν για πιο άνετο πρόγραμμα μια και το πρόγραμμα αυτό ήδη έχει αρκετές οδικές διαδρομές και η απουσία αυτής της πτήσης θα το έκανε ακόμα πιο κουραστικό. Επίσης η πτήση από Αθήνα για Μπαλγκαλόρ και η επιστροφή από Μανδράς είναι ο ιδανικός τρόπος για να εκτελεστεί ένα τέτοιο πρόγραμμα χωρίς πισωγυρίσματα μέσα στην Νότια Ινδία.
Hμέρες: 15 ~ Αναχώρηση: 20/02 ~ Κόστος Εκδρομής: 1.899 € κατ’ άτομο στο δίκλινο

 
Παταγονία
Το Versus Travel  σας έχει συνηθίσει στα γεμάτα, όχι κουτσουρεμένα προγράμματα. Το παρόν ταξίδι περιλαμβάνει τις δυο πιο σημαντικές πόλεις της Παταγονίας της Αργεντινής. Το Καλαφάτε στο οποίο διαμένουμε 3 διανυκτερεύσεις και επισκεπτόμαστε σε διαφορετικές ημέρες και τους δύο μεγάλους παγετώνες της περιοχής τον Περίτο Μορένο και τον παγετώνα Ουψάλα. Από Καλαφάτε πραγματοποιούμε εκδρομή στο Πάρκο Παγετώνων Τόρρες Ντελ Πάινε στην Χιλή η οποία περιλαμβάνεται στην τιμή. Για να αντιληφθούμε το κόστος της εκδρομής στην Ουψάλα που συνήθως παραλείπεται από τα προγράμματα ανέρχεται τοπικά στα 180€. Επιπλέον το πρόγραμμα περιλαμβάνει αεροπορική μετάβαση στην Ουσουαγια τη νοτιότερη πόλη στον κόσμο , το τέλος του κόσμου στην οποία διαμένουμε 2 διαν/σεις πραγματοποιούμε ξενάγηση στο εθνικό πάρκο TIERRA DEL FUEGO  αλλά επιπλέον και ξενάγηση και βαρκάδα στα στενά Μπίγκλ όπου περιλαμβάνουμε και το νησάκι με τους Πιγκουίνους. Παταγονία χωρίς την Ουσουάγια και τους πιγκουίνους δεν είναι Παταγονία. Με το Versus  γνωρίζετε παίρνετε  πάντα περισσότερα !
Hμέρες: 10 ~ Αναχώρηση: 21/02 ~ Κόστος Εκδρομής: 2.679 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Ινδία – Νεπάλ
Επιλεγμένα πολύ καλά ξενοδοχεία  ΜΟΝΟ 5* πολυτελείας . Είναι σημαντικό στα προγράμματα της Ινδίας η διαμονή να γίνεται σε σωστά ξενοδοχεία. Το Versus Travel με την τεράστια εμπειρία του και με βραβεία στην περιοχή της Ινδίας και του Νεπάλ έχει επιλέξει ξενοδοχεία που ικανοποιούν απόλυτα τους Έλληνες ταξιδιώτες. Ζητείστε τις κατηγόριες των ξενοδοχεία που σας δίνουν και μην επαναπαύεστε σε γενικούς χαρακτηρισμούς όπως Πολυτελείας ή Α’ κατηγορίας.
 Hμέρες: 15 ~ Αναχώρηση: 21/02 ~ Κόστος Εκδρομής: 1.639 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Πορτογαλία 
Πλούσιο 8ήμερο πρόγραμμα στην Πορτογαλία έτσι όπως μόνο το Versus Travel  σας έχει συνηθίσει, με γεμάτα προγράμματα και με εκδρομές ( όπως η Σίντρα – Κασκάις – Εστορίλ που την κάνουμε ολοήμερη εκδρομή και όχι μισής ημέρας ) που συνήθως είναι προαιρετικά, να περιλαμβάνονται στη τιμή. Η Πορτογαλία τοποθετημένη στο νότιο δυτικό άκρο της Ευρώπης, να την αγγίζει ο Ατλαντικός ωκεανός έχει να προσφέρει στον επισκέπτη της πολλές συγκινήσεις. Πανέμορφα μεσαιωνικά χωριά, πολλές εναλλαγές φυσικού τοπίου και υπέροχη αρχιτεκτονική που έχει διατηρηθεί μέσα στην πορεία των  χρόνων.
Hμέρες: 08 ~ Αναχώρηση: 21/02 & 18/03~ Κόστος Εκδρομής: 686 € κατ’ άτομο στο δίκλινο


 
Κένυα 
Με το πρόγραμμα αυτό επισκέπτεστε το σημαντικότερο σε ζώα πάρκο της Κένυας το Μασάι Μάρα και την πολύ πλούσια σε πανίδα λίμνη Νακούρου. Επιπλέον το Versus Travel περιλαμβάνει και στο πρόγραμμα του και την εντυπωσιακή λίμνη Ναϊβάσα. Επιλέγουμε μόνο lodges πολυτελείας για τη διαμονή σας κατά τη διάρκεια των σαφάρι. Η μετάβαση από το Ναϊρόμπι στην Μομπάσα και η επιστροφή στο Ναϊρόμπι είναι αεροπορική διαμορφώνοντας έτσι ένα άνετο 9 ημέρο. Στη Μομπάσα διαθέτουμε ξενοδοχείο All Inclusive κάτι που θα κάνει τη διαμονή σας στις εξωτικές παραλίες του Ινδικού απολαυστική. Επίσης περιλαμβάνει πλούσια σαφάρι με jeep 4x4
Hμέρες: 9 ~ Αναχώρηση: 22/02 ~ Κόστος Εκδρομής: 1.699 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 

Μεξικό Οι Αρχαίοι Λαοί της Μεσοαμερικής & Επιβιώνουσες Φυλές 
Ένα μωσαϊκό αρχαίων λαών και πολιτισμών ( Μάγια, Ατζέκοι, Ζαποτέκοι, Τεοτιχουανάκος, Ολμέκοι και Τολτέκοι ). Για τους ταξιδιώτες που τα θέλουν όλα ! Φτιάξαμε ένα ταξίδι όπως μας το έχετε ζητήσει. Το πλήρες ιστορικό Μεξικό χωρίς να παραλείπει τίποτα ( περιλαμβάνοντας εκτός των υπολοίπων την Πουέμπλα την αποικιακή Οαχάκα, τα χωριά των ασυμβίβαστων Ινδιάνων Τσιάπας, και το φαράγγι Σουμιδέρο) μαζί με τη Γουατεμάλα (οδική διάσχιση της χώρας μέσα από τη ζούγκλα του Πετέν , το σπάνιο Ρίο Ντούλσε και το Λίβινγκστον , την Καραϊβική της Γουατεμάλας) και την Ονδούρα (τον πανέμορφο και σπουδαιότατο αρχαιολογικό χώρο των Μάγια – στο Κοπάν ). Τα παραπάνω γίνονται με μια πολύ έξυπνη διαδρομή που έχει επιλέξει το Versus travel για να μην παραλείψουμε τίποτα. Επίσης εκτός από τα παραπάνω το πρόγραμμα δίνει σημασία και βαρύτητα στην Αντίγκουα, το αποικιακό στολίδι της Γουατεμάλας, και στην λίμνη Άτιτλαν μια από  τις πιο όμορφες λίμνες του κόσμου περιτριγυρισμένη από τα ηφαίστεια. Από το Μεξικό επίσης βλέπουμε τον αρχαιολογικό χώρο των Μάγιας στο Παλένκε, την αποικιακή Μέριντα, γνωστή παγκοσμίως για τις αιώρες της και τα όμορφα κτήρια της, τον αρχαιολογικό χώρο των Μάγια Τσιτσεν Ιτσά και την πόλη του Μεξικό με την παναγία της Γουαδεούπης, το ανθρωπολογικό μουσείο και το Τεοτιχουακάν.
Προσφέρουμε ημιδιατροφή στο Μεξικό, μόνο πρωινό στη Γουατεμάλα. 
Hμέρες: 19 ~ Αναχώρηση: 22/02 & 03/04 ~ Κόστος Εκδρομής: 3.299 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 

Mεξικό Ιστορικό – Κανκούν - Μάγιας
Το ταξίδι μας αυτό απευθύνεται σε ανθρώπους που γοητεύονται από το αυθεντικό και ζεστό πρόσωπο των χωρών της Κεντρικής Αμερικής. Είναι ένα πλήρες ταξίδι για όσους δεν θέλουν να χάσουν την παραμικρή γωνιά από ολόκληρο το ιστορικό Μεξικό. Στα πλεονεκτήματα του προγράμματος πρέπει να υπολογίσουμε τη χρησιμοποίηση ξενοδοχείων 5* στις βασικές πόλεις όπου υπάρχει τουριστική υποδομή, όπως στο Κανκούν, στο Μέξικο σίτι και στη Μέριντα. Εκεί χρησιμοποιούμε ξενοδοχεία της αλυσίδας Fiesta Americana ή Westin  ή όμοια τους. Στην Οαχάκα και στην Τούξτλα, επίσης χρησιμοποιούμε ξενοδοχείο της αλυσίδας Fiesta. Στο Καμπέτσε χρησιμοποιούμε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης το Del Mar. Στο Παλένκε και στο Σαν Κρίστομαλ χρησιμοποιούμε απλά παραδοσιακά ξενοδοχεία από τα καλύτερα στην περιοχή.
Προσφέρουμε ημιδιατροφή σε όλο το πρόγραμμα  
Hμέρες: 14 ~ Αναχώρηση: 22/02 ~ Κόστος Εκδρομής: 2.059 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 

Μεξικό – Tάξκο - Ακαπούλκο
Το Μεξικό δεν είναι μία, αλλά πολλές χώρες μαζί. Χώρα αντιθέσεων από την ίδια της την φύση: ηφαίστεια με χιονισμένες κορυφές, παραλίες με πελώρια κύματα, υψίπεδα κοντά στον ουρανό και στον ήλιο, ζούγκλες, άγονες πεδιάδες, ποτάμια, λίμνες, έρημοι, γκρεμοί, φαράγγια και βαθιές κοιλάδες.
Hμέρες: 9 ~ Αναχώρηση: 22/02 ~ Κόστος Εκδρομής: 699 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 






Περού – Αμαζόνιος – Άνδεις (Βολιβία – Χιλή)
Mία από τις πιο γοητευτικές χώρες της Nότιας Aμερικής, το Περού, φέρει μέχρι σήμερα τη σφραγίδα των αρχαίων Ινδιάνικων πολιτισμών και των Ισπανών κατακτητών του. Οι αρχαίες πόλεις και τα μουσεία τους με εκθέματα, τα επιβλητικά βουνά, τα κατάλευκα λάμα, οι παραδοσιακές μουσικές, τα χειροτεχνήματα της περουβιάνικης λαϊκής παράδοσης, τα περίφημα υφαντά, τα έντονα χρώματα και κυρίως οι γελαστοί άνθρωποι που κρατούν παραδόσεις απαράλλακτες για αιώνες, μας φέρνουν σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο του Περού. Ένα ταξίδι πέρα από τα καθιερωμένα, που συνδυάζει τα πάντα: από το Μάτσου Πίτσου ως τις γραμμές της Νάσκα, από το αμφιθεατρικό Κούσκο, τον "ομφαλό της γης" και την "αρχαιολογική πρωτεύουσα της αμερικανικής ηπείρου" έως τα πλωτά νησιά της φυλής Ούρος στην καταγάλανη λίμνη Τιτικάκα και τη μοναδική εμπειρία της ζούγκλας του Αμαζονίου!
Hμέρες: 15, 17 ~ Αναχώρηση: 22/02 ~ Κόστος Εκδρομής: 2.399 € κατ’ άτομο στο δίκλινο

 
Βιρμανία Πανόραμα
Είναι το πιο πλούσιο πρόγραμμα στη Βιρμανία, αφού περιλαμβάνει 10 ολόκληρες νύχτες για να γευθείτε και την παραμικρή γωνιά αυτής της μοναδικής και μαγευτικής χώρας, σε αντίθεση με άλλα προγράμματα που την περικόβουν, για μείωση κόστους. Μετά από τη μεγάλη εμπειρία μας στο ταξίδι αυτό, έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα που πραγματικά θα σας ενθουσιάσει!!! Έτσι δεν περικόπτουμε διανυκτέρευση από το πιο όμορφο κομμάτι της διαδρομής, που είναι το Μανταλέι και στο οποίο διαμένουμε 4 βράδια ώστε να επισκεφτούμε και την παλιά πρωτεύουσα PYIN OO LWIN. Επίσης το πρόγραμμα δεν μειώνει διανυκτερεύσεις από την εντυπωσιακότατη και πανέμορφη λίμνη Ινλε όπου διαμένουμε 2 βράδια.
Hμέρες: 12 ~ Αναχώρηση: 23/02 ~ Κόστος Εκδρομής: 2.059 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Μαλαισία – Ταϊλάνδη 
Ένα μοναδικό ταξίδι που σας φέρνει πιο κοντά στο καλοκαίρι, την ανεμελιά. Επισκέπτεται τη Μπανγκόκ, που είναι μια από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις στον κόσμο με βουδιστικούς ναούς, παλάτια, περίπλοκα κανάλια του ποταμού που έχει πάρει και το όνομα «Βενετία της Ανατολής»,μεταξωτά υφάσματα, πολύτιμους λίθους. Tο Πούκετ είναι ένα ευλογημένο νησί, με καταπληκτικούς όρμους, κόλπους, αμμώδεις παραλίες στεφανωμένες με φοίνικες, αστραφτερές θάλασσες διάσπαρτες από νησιά και κατοικείται από ειλικρινείς και φιλόξενους ανθρώπους. Και την Κουάλα Λουμπούρ μια πόλη με υπερσύγχρονο πρόσωπο, χάρη στην οικονομική άνθηση της χώρας.
 Hμέρες: 13 ~ Αναχώρηση: 24/02 ~ Κόστος Εκδρομής: 899 € κατ’ άτομο στο δίκλινο

 
Τα Πετράδια της Περσίας
 «Τα πετράδια της Περσίας» είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με τα τέσσερα βασικότερα σημεία της Περσίας την Τεχεράνη  το Σιράζ,  το Ισφαχάν,  και το Γιαντζ. Ξεχωρίζει για την επίσκεψη του Κασσάν και της Γιαντζ αλλά και για την 3νυχτη παραμονή στο Ισφαχάν, το σμαράγδι στο στέμμα της Περσίας στο ξενοδοχείο παλάτι – Αμπάσι. Επιλέγουμε πτήση επιστροφής από Σιράζ και όχι από Τεχεράνη έτσι κερδίζουμε χρόνο αποφεύγοντας την ταλαιπωρία και το πήγαινε έλα στην πρωτεύουσα της Περσίας. Μεγάλο πλεονέκτημα του προγράμματος θεωρείται και το γεγονός, παρά την πολύ πρωινή άφιξή σας, τη 2η ημέρα, το Versus έχει εξασφαλίσει τα δωμάτιά σας. Επίσης σας παρέχουμε πρωινό με την άφιξή σας παρόλο που κανονικά το πρώτο πρωινό δίνεται το επόμενο πρωί από την άφιξή σας.  
Hμέρες: 8 ~ Αναχώρηση: 24/02 & 09/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 885 € κατ’ άτομο στο δίκλινο

 
Ινδία Χρυσό Τρίγωνο 
Μια χώρα συνώνυμη του εξωτικού και μυστηριώδους. Τεράστια βουνά, αιώνια χιονισμένες βουνοκορφές, δάση, ζούγκλες, έρημοι, τροπικές παραλίες, κοιλάδες, ποταμοί, ποικιλόμορφη χλωρίδα και πανίδα, πλούσια καλλιτεχνική κληρονομιά, πνευματικός πλούτος, μεγαλόπρεποι ναοί, πληθωρικό πάνθεον, ιεροτελεστίες, γκουρού, φακίρηδες, φυλές, γλώσσες, χρώματα, εκπληκτικές αγορές, μικροπωλητές, ζητιάνοι, μυρωδιές, γεύσεις, ήχοι, αγελάδες, ποδήλατα, κοσμοπλημμύρα, έθιμα και παραδόσεις που διατηρούνται επί χιλιάδες χρόνια, συνθέτουν μια αχανή χώρα με πανάρχαια ιστορία, με τόσες εναλλαγές τοπίων και λαών, σαν να επρόκειτο για ολόκληρη ήπειρο. ΟΛΑ τα ξενοδοχεία που δίνονται στο πρόγραμμα είναι μόνο 5* πολυτελείας
Να θυμάστε πάντα να ζητάτε τα ξενοδοχεία που σας δίνουν! Πρόκειται για πλούσιο πρόγραμμα διάρκειας 8 ημερών (6 διανυκτερεύσεις). Περιλαμβάνει επίσκεψη στο χωριό Αμπχανέρι.
 Hμέρες: 8 ~ Αναχώρηση: 27/02 ~ Κόστος Εκδρομής: 755 € κατ’ άτομο στο δίκλινο

 
Μαρόκο  με επιπλέον εκδρομές δώρο.
Ένα γεμάτο πρόγραμμα, με εκδρομές που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετικές.  Με αυτό τον τρόπο έχετε προκαθορισμένο κόστος της εκδρομής από την Ελλάδα. Με           Εκδρομή στη εκπληκτική Ζαγκορά, το μοναδικό τοπίο του  «Γκραν Κάνυον» του Άτλαντα μέσα από ορεινά περάσματα γραφικά χωριά, φοινικώνες, Κάσμπες και Κσούρ, ενώ οι οάσεις και τα ερημικά τοπία διαδέχονται το ένα το άλλο.  Εκδρομή στη Μερτζούγκα με jeep για να  ανηφορίσουμε τους αμμόλοφους για μία πανοραμική άποψη της ανατολής του ηλίου σε ένα κινηματογραφικό τοπίο, θα δούμε πως ο ήλιος χρωματίζει τους αμμόλοφους της Σαχάρας  και τις οάσεις που απλώνονται μπροστά μας. Εκδρομή ολοήμερη στην Εσσαουίρα, στον Ατλαντικό. Εκδρομές που συνήθως προσφέρονται τοπικά με το ανάλογο κόστος.
Hμέρες: 11 ~ Αναχώρηση: 27/02 ~ Κόστος Εκδρομής: 929 € κατ’ άτομο στο δίκλινο

 
Κίνα Κλασσική  
Η Κίνα δεν είναι απλώς μια χώρα, είναι ένας αινιγματικός, απέραντος κόσμος. Επισκεπτόμαστε αποκλειστικά εκτός από την ιδιαιτέρως αξιόλογη Σαγκάη και το πανέμορφο Σου Τσόου, δύο ονειρεμένα σημεία της χώρας το Χανγκτσόου την ομορφότερη πόλη της Κίνας και το Ξιτάνγκ, την αρχαία πόλη σπάνια στο είδος της βγαλμένη από το μεσαίωνα. Μια πόλη που δεν έχει τίποτα σύγχρονο παραμένοντας αναλλοίωτη όπως ήταν  εκατοντάδες χρόνια πριν. Ολόκληρη η πόλη είναι βγαλμένη από όνειρο, από φωτογραφία.Δείπνο με πάπια Πεκίνου στο Πεκίνο και ημιδιατροφή σε όλες τις πόλεις. Ακροβατικό Σόου στην Σανγκάη. Μόνο το VERSUS TRAVEL προσφέρει  Κινέζικα και Ευρωπαϊκά γεύματα. Εμπειρότατος ξεναγός, ο οποίος με τις γνώσεις του θα συμβάλει να κατανοήσετε όλες τις πτυχές του πανάρχαιου κινέζικου πολιτισμού και θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε την πραγματική Κίνα. Ένα ταξίδι άρτια σχεδιασμένο για ενθουσιώδεις ταξιδιώτες, από ένα γραφείο που ξέρει πολύ καλά την Κίνα.
Hμέρες: 10 ~ Αναχώρηση: 27/02 & 16/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 929 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Πανόραμα Κίνα – Χονγκ Κονγκ   
Η Κίνα δεν είναι απλώς μια χώρα, είναι ένας αινιγματικός, απέραντος κόσμος. Πρόκειται για το πιο πλήρες και ορθολογικό πρόγραμμα, που δεν περιορίζει τις διανυκτερεύσεις σε βασικές πόλεις – κόμβους για μείωση κόστους (π.χ. Πεκίνο, Γουιλίν, Χονγκ Κόνγκ) αντικαθιστώντας τες με διανυκτερεύσεις σε τραίνα, ποταμόπλοια ή σε πόλεις με χαμηλό κόστος διαμονής. Παρατηρείστε ότι στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνονται 3 διανυκτερεύσεις στο Πεκίνο και 2 στο Χονγκ Κόνγκ. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει επίσης: Θέαμα χορού και μουσικής της δυναστείας των Τανγκ στο Ξιάν, Την Όπερα του Πεκίνου, Παράσταση των φημισμένων ακροβατικών στη Σαγκάη, Δείπνο με πάπια Πεκίνου στο Πεκίνο και ημιδιατροφή σε όλες τις πόλεις εκτός Χονγκ Κονγκ.
Hμέρες: 12,15 ~ Αναχώρηση: 27/02 & 16/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 1.149 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Καππαδοκία – Μιρκασιατικά Παράλια
Το ταξίδι μας αυτό αποτελεί ένα μοναδικό οδοιπορικό στη Μικρά Ασία. Οι επιλεγμένες επισκέψεις μας σε πόλεις, χωριά, αρχαιολογικούς χώρους κλπ. προσφέρουν στους ταξιδιώτες μας μια σφαιρική εικόνα της συγκλονιστικής αυτής γωνιάς του κόσμου. Διαθέτουμε Έλληνα αρχηγό με μεγάλη εμπειρία στην Τουρκία και όχι τοπικό Ελληνόφωνα που δίνουν άλλα προγράμματα στην αγορά για μείωση κόστους. Ειδικά για την Τουρκία και για τη Μικρά Ασία για ευνόητους λόγους αυτό είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Διαμονή στο καλύτερο ξενοδοχείο 5* της Καππαδοκίας και προσεκτικά επιλεγμένα 4* και 4* sup στις υπόλοιπες πόλεις από τα καλύτερα διαθέσιμα. Περιλαμβάνει επίσης περιήγηση στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, Άγκυρα Ημιδιατροφή καθημερινά, βραδινό σόου με Δερβίσηδες και ξενάγηση στο χωριό της Διδώς Σωτηρίου το Κίρκιτζε.
Hμέρες: 8 ~ Αναχώρηση: 01/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 450 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Κωνσταντινούπολη
Σας προσφέρουμε δωρεάν κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Στο πρόγραμμα επίσης περιλαμβάνεται και το περίφημο παλάτι Ντολμαμπαχτσέ. Οι εμπειρότατοι Αρχηγοί/ ξεναγοί μας είναι Έλληνες και θα σας μυήσουν στις ιδιαιτερότητες αυτής της εκπληκτικής πόλης, κάνοντας το ταξίδι σας συναρπαστικό. Με το Versus Travel θα γνωρίσετε τα σημαντικότερα μνημεία, την ιστορία, τον πολιτισμό, αλλά και τη σύγχρονη ζωή της Κωνσταντινούπολης. Ξενοδοχείο κεντρικό, 4* superior, στην περιοχή της  Ταξίμ.
Hμέρες: 4, 5 ~ Αναχώρηση: 22/02, 01/03, 08/03~ Κόστος Εκδρομής: 450 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Σενεγάλη – Εξωτικές  παραλίες
Ένα ταξίδι, που θα μας δώσει την ευκαιρία για ανεπανάληπτες εμπειρίες.
Οι αποικιακές πόλεις, οι υποσαχάριες, οι λίμνες, τα ποτάμια, τα νησιά, οι αγορές, η επαφή με φυλές και πάνω απ΄ όλα η μαγευτική ατμόσφαιρα της Αφρικανικής γης, θα μας αφήσουν ανεξίτηλες αναμνήσεις. Η Σενεγάλη είναι γνωστή για τις πολλές φυσικές της καλλονές, το υπέροχο τροπικό της κλίμα και την πλούσια μουσική της κουλτούρα.
Hμέρες: 9,11 ~ Αναχώρηση: 07/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 1.199 € κατ’ άτομο στο δίκλινο
 
Σρι Λάνκα – Σαφάρι Ελέφαντα
Αποτελεί πλήρη γύρο της Σρι Λάνκα χωρίς περικοπές και περιλαμβάνει 2 ολοήμερες εκδρομές, η μία στην αποικιοκρατική πόλη Νουβάρα Ελίγια και η δεύτερη στο Τρικομάλε. Τα ξενοδοχεία μας είναι τα καλύτερα στην κάθε περιοχή. Στην επαρχία τα γνωστά AMAYA και το Hilton στο Κολόμπο 5*, μέσα στην πόλη. Περιλαμβάνει σαφάρι με jeep 4 x 4 σε πάρκο της Σρι Λάνκα, βοτανικούς κήπους, βραδινό θέαμα με τοπικούς χορούς στην Κάντυ και πάτημα πάνω στα κάρβουνα, αλλά και εξορμήσεις στην ζούγκλα. Το Versus διαθέτει στο team των ξεναγών του εμπειρότατους αρχηγούς με πολλά ταξίδια στο ενεργητικό τους. Αρχηγούς που θα κάνουν το ταξίδι σας απολαυστικό.Η χαμηλή τιμή του ταξιδιού, που έχει διαμορφωθεί από την τεράστια εμπειρία και τα πολλαπλά ταξίδια του Versus Travel στην περιοχή  αυτή.
Hμέρες: 09 ~ Αναχώρηση: 06/03 ~ Κόστος Εκδρομής: 999 € κατ’ άτομο στο δίκλινο

 
Νεμέα
 Όμορφη, άγνωστη, με αρχαιολογικούς θησαυρούς και ξεχωριστές γεύσεις, ακολουθεί εδώ και αιώνες τον κύκλο των αμπελιών, ο οποίος τη χαρακτηρίζει κάθε εποχή. Διάσημη για τα κρασιά της, ιδιαίτερα για τη φημισμένη ερυθρή ποικιλία Αγιωργίτικο, η Νεμέα προσφέρει ένα μοναδικό τοπίο με αμπελώνες όπου απλώνονται μέχρι εκεί που φτάνει ο ορίζοντας. Η Νεμέα όμως δεν είναι μόνο αμπελώνες και κρασί. Εδώ βρίσκουμε  και ένα από τους πιο ενδιαφέροντες  αρχαιολογικούς  χώρους   όπου λατρεύτηκε  ο Νέμειος Δίας  και τελούνταν  τα Νέμεια , ένας από τους τέσσερεις πανελλήνιους αθλητικούς αγώνες.
Hμέρες: 1 ~ Αναχώρηση: 24/02 ~ Κόστος Εκδρομής: 35 €
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ