Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Εκφράσεις που μας μάγεψαν την βραδιά της 6ης Φεβρουαρίου 2013, με θέμα «Αρχαίοι πολιτισμοί και εξωγήινοι».


ΠΗΓΗ : Versus Travel
  
Η ομιλήτρια κυρία Χριστακοπούλου μας συνεπήρε με εκφράσεις:
 
 «τα μνημεία μας καταδεικνύουν, την καμπύλη των πολιτισμών, την αρχή και το τέλος, αφήνοντας πάντα κρυπτογραφημένες γνώσεις για τις επόμενες γενιές … Είναι πολλά αυτά που δεν μπορούμε να αποκρυπτογραφήσουμε αλλά και πολλά στοιχεία τα οποία μας οδηγούν σε νέες ανακαλύψεις για το παρελθόν και νέους συνειρμούς για το παρελθόν και το μέλλον μας…  Σήμερα πια ξέρουμε ότι η πυραμίδα του Χέοπος είναι γεωδεμένη, δεμένη με τις δονήσεις της γης, τις δονήσεις του πλανητικού συστήματος, του ηλιακού συστήματος με αποτέλεσμα ταλάντωση και εκπομπή ισχυρού ηλεκτρομαγνητικού ρεύματος, και όχι ένας κενός τάφος… Αρχαίοι πολιτισμοί τις ίδιας ιστορικής περιόδου, απομακρυσμένοι ο ένας από τον άλλο χωρίς καν να γνωρίσουν την ύπαρξή τους, δημιουργούν πυραμοειδή κατασκευές με ακριβή όμοια περίμετρο και πλανητική θέση…»


 
 
Μια ιδιαίτερη και μοναδική βραδιά βίωσαν οι φίλοι του Versus Travel και τα μέλη του Versus Club, καθώς την προηγούμενη Τετάρτη 06.02.2013, ο χώρος μας γέμισε με ήχους και εικόνες από το μακρινό παρελθόν και ένα πέπλο μυστηρίου συνεπήρε ακόμα και τους πιο δύσπιστους.
 
Το θέμα της διάλεξης -ιδιαιτέρως ενδιαφέρων- ήταν: «Αρχαίοι πολιτισμοί και Εξωγήινοι» και η ομιλήτρια κυρία Μαίρη Χριστακοπούλου μάγεψε με την ευφράδεια και τη γλαφυρότητα του λόγου της, τους παραβρισκόμενους, και μας ταξίδεψε σε έναν ανεξερεύνητο για εμάς κόσμο, αρχαίων πολιτισμών, με κατασκευές και ναούς που μέχρι σήμερα δεν έχει ανακαλυφθεί πως δημιουργήθηκαν και ευρήματα που μαρτυρούν μια διαφορετική αλήθεια για το παρελθόν το προγόνων μας από αυτό που εμείς ξέραμε μέχρι σήμερα.
 
Μετά από απαίτησή σας η ομιλήτρια κα Χριστακοπούλου Μαίρη, θα παρουσιάσει και την επόμενη διάλεξη στις 13.02.2013, με θέμα: «Μεξικό-Γουατεμάλα. Οι παράξενες συνήθειες των Μάγιας -Θεωρίες ανθρωποθυσιών – Μυστήριο της εξαφάνισης του πολιτισμού τους.»
 
Η βραδιά που είχε εντυπωσιακή συμμετοχή, έκλεισε με κρασάκι και ζωντανή Latin μουσική στον 6ο όροφο (τo lounge bar του versus club).
 
Το νέο πρόγραμμα του Versus Club  και πως μπορείτε να παρακολουθείτε τις εκδηλώσεις του
 
Επικοινωνήστε με το Versus Travel  και ζητήστε το νέο φιλόδοξο συνολικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Versus Club 2012 – 2013 η βρείτε το αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας στο internet.
 
Οι εκδηλώσεις είναι μόνο για τα μέλη του Versus Club
 
Πως μπορείτε να γίνετε μέλος του Versus Club ;
Μέλη του Versus Club είναι όλα τα άτομα που έχουν την κάρτα του Versus Club. Μέλη του Versus Club γίνονται μετά από αίτησή τους όλοι οι πελάτες του Versus Travel, άτομα που έχουν προτείνει πελάτες του Versus Travel, έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας με συνέντευξη και έχουμε δώσει την έγκρισή μας για τη συμμετοχή τους ή άλλοι ταξιδιώτες που δεν έχουν σχέση με το Versus Travel, αλλά μετά από αίτησή τους έχουν περάσει από συνέντευξη στο Versus Travel.
Σε όλα τα δρώμενα του Versus Club πρέπει να έχετε μαζί σας την κάρτα σας για να περνάει από το ειδικό μηχάνημα και να καταγράφεται η συμμετοχή σας.
 
Η συμμετοχή σας στις διάφορες εκδηλώσεις του Versus Club, εκτός από την επίσκεψη στο Ταξιδιωτικό Καφενείο, θα γίνεται μόνο μετά από κράτησή σας και θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
Η διαδικασία αυτή είναι αναγκαία για τη δική σας εξυπηρέτηση, για να περάσουμε όλοι πιο ευχάριστα και για να μην υπάρχει συνωστισμός.
Η κράτηση γίνεται είτε τηλεφωνικά, επικοινωνώντας με την κα Έλενα Κατσουλάκου (Τηλ. 210 4101601) εσωτερικό 217  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ