Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Νέες δράσεις για το 2013 από το Μουσείο Μπενάκη

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ
06/02/2013
Με μία ξενάγηση στην έκθεση «Γιάννης Τσαρούχης Μελέτες για 17 θέματα» από τη Νίκη Γρυπάρη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Τσαρούχη και ανιψιά του δημιουργού ξεκίνησε η εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των μελών του Μουσείου Μπενάκη. 

Ακολούθησε το επίσημο καλωσόρισμα από το διευθυντή του μουσείου κ. Άγγελο Δεληβορριά, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πρόγραμμα των μελών που στηρίζει έμπρακτα τις πολυσχιδείς δραστηριότητες του Μουσείου, ενώ ευχαρίστησε και όσους συνέβαλαν τον κ. Τάσο Ξιναρή, την εταιρεία Universal και την Ελευθερία Αρβανιτάκη για την βοήθεια που προσέφερε στην οργάνωση της βραδιάς. 

Για το 2013, το Μουσείο Μπενάκη, με τις ξεχωριστές εκδηλώσεις και δράσεις που προγραμματίζει, στοχεύει στην προσέλκυση ακόμα περισσότερων μελών για να μπορέσει να συνεχίσει του έργο του. 

Μετά τη κοπή της πίτας, το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με το συγκρότημα «Penny Αnd Τhe Swingin’ Cats» το οποίο αφιλοκερδώς προσφέρθηκε να δώσει τη δική του νότα στη βραδιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων : Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Αλέκος και Μαρίζα Φασιανού, Μανουέλα Παυλίδου, Φρόσω Ράλλη, Γιάννης Αδαμάκος, Παύλος Σάμιος και Μαρία Ξανθάκου, Μάνος & Κάρεν Μαυρίδη, Μαρία Βούλγαρι, Σταύρος & Τέτη Μιχαλαριά, Μάϊρα Τσαβλίρη, Εριέττα Μαυρουδή, Ιλεάνα Τούντα, Νινέττα Βαφειά, και πολλοί άλλοι φίλοι του Μουσείου. 

ΠΗΓΗ :   "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ