Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Δώρα, παιχνίδια και χαρά

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
21/12/2012
Δύο Χριστουγεννιάτικα Χωριά θα «ζωντανέψουν» υπό την αιγίδα του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας και του Ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων. 

Το ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό θα βρίσκεται στην πλατεία Σπάθα στην Νίκαια  μέχρι τις 6/1/2013 και το άλλο στην πλατεία Κύπρου στο Κερατσίνι μέχρι τις  15/1/2013. 


Στις ονειρεμένες Παραμυθουπόλεις του Αϊ- Βασίλη θα «φιλοξενηθούν» εικαστικά περίπτερα με δημιουργίες μελών και φίλων του Oμίλου μας από πίνακες ζωγραφικής και αγιογραφίες, έως και χειροποίητα κόσμηματα, κεραμικές και χριστουγεννιάτικες κατασκευές, καθώς και εικαστικά εργαστήρια, όπου τα παιδιά, με την καθοδήγηση ζωγράφων -μελών του Ομίλου UNESCO Πειραιά, θα μπορούν να δημιουργήσουν και να κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικες κάρτες και στολίδια. 

Γιορτινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και για τα παιδιά της Γλυφάδας. Στόχος της Δράσης του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΛΥΦΑΦΑΣ είναι να συγκεντρωθούν  3.000 δώρα για παιδιά έως 12 ετών από τις 21/12 έως τις 31/12/2012. 

Ακριβώς δίπλα στα γραφεία του ΕΒΕΑ και του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας (Παπανδρέου & Μ. Μπότσαρη) μπροστά από ένα ανοίκιαστο γωνιακό κατάστημα θα διαμορφωθεί ένας χώρος για τη δράση, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό που χρειάζεται θα το καλύψουν οι Εθελοντές Δασοπυροσβέστες Γλυφάδας (Θεοδοσόπουλος) καθώς επίσης και το Συμβούλιο Νέων Γλυφάδας (Βουγιουκλάκης). 

Τα Δώρα για τα παιδιά, με μέσο κόστος 4-5 ευρώ έκαστο, θα προσφερθούν και θα αγοραστούν με τη Συνδρομή και την Αρωγή ιδιωτών, επιχειρήσεων και τη στήριξη: της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (μέσω της Αστικής εταιρείας Προμηθέας) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) . 

Παράλληλα, την Κυριακή 23/12 θα πραγματοποιηθεί η γιορτή της οδού Μπουμπουλίνας, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων των καταστημάτων του Πειραιά.

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ