Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
19/12/2012
Από αριστερά: Καίτη Μαθιουδάκη, Τιτίκα Πανέτα, Αγγελική Παπανικόλα,
Σοφία Βούλτεψη, Βάλια Κωστοπούλου, Κατερίνα Νικολάκη, Νένη Καρατζή
To Ίδρυμα για την Αντιμετώπιση του Παιδικού Διαβήτη διοργάνωσε με επιτυχία Χριστουγεννιάτικο Bazaar την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Showroom της κυρίας Δόμνας Σιμχά, οδός Όθωνος 97 στην Κηφισιά παρουσία της Προέδρου του Ιδρύματος κυρίας Αγγελικής Παπανικόλα και των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος. 

Η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία καθώς Μέλη και Φίλοι του Ιδρύματος έδωσαν το παρόν στηρίζοντας σθεναρά το έργο του. Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar τίμησαν με την παρουσία τους πρόσωπα του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου. 


Τα μπαζάρ αλληλεγγύης συνεχίζονται...

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στον Δήμο Γαλατσίου μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Ο παλμός των εφετινών εορτών δίνεται απ' τα ίδια τα παιδιά των πολιτιστικών  στεκιών, της χορευτικής και θεατρικής ομάδας και της χορωδίας, ενώ οι εκδηλώσεις απλώνονται στα δύο κέντρα πολιτισμού, καμίνι και αίθουσα πνευματικού κέντρου, παράλληλα με το άλσος Βεΐκου και το γυμναστήριο γυναικών στην Εκάτης . 

Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά διοργανώνει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ  ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ  ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ  ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ  ΚΑΙ ΤΗΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,  «
Το Περιβολάκι». 

Εδώ και πολλά χρόνια, στα «ΠΡΩΗΝ  ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ  ΡΟΥΧΑ»  συγκεντρώνονται ρούχα και μικρά αντικείμενα,  που μας προσφέρουν ιδιώτες και stock από μαγαζιά και τα μεταπουλάμε σε τακτικές εορταγορές, για να ενισχυθεί ο σκοπός του «ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ».  

Το Ελληνικό Κέντρο για την Ψυχική Υγεία και Θεραπεία του Παιδιού και της Οικογένειας, ευρύτερα γνωστό ως ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ, ξεκίνησε το 1983 ως μια εναλλακτική, επιστημονική πρόταση αντιμετώπισης μικρών παιδιών με σοβαρές συναισθηματικές διαταραχές καθώς και υποστήριξης των οικογενειών τους. 

Παράλληλα, πλούσια δώρα προσφέρει και ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς και τα καταστήματα του Πειραιά, μπαίνοντας στο ρυθμό των εορτών. 

Στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα σε μια συμφέρουσα και ελκυστική για τους καταναλωτές αγορά, έχουν διοργανώσει: 

•Δεκαήμερο γιορτινών προσφορών από την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου –ημέρα έναρξης του εορταστικού ωραρίου- έως την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, ημέρα λειτουργίας των καταστημάτων. 

•Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για μικρούς και μεγάλους, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, με μουσικά συγκροτήματα, την φιλαρμονική του Δήμου, χορευτικά και θεατρικά δρώμενα, Άγιο Βασίλη, Καλικάτζαρους, ξυλοπόδαρους, face painting κ.ά. 

•Προσφορά γλυκών κερασμάτων και συμβολικών δώρων στα παιδιά και στους μεγάλους. 

•Γιορτινές δράσεις-εκδηλώσεις στους δρόμους του εμπορικού κέντρου. 

•Το Γιορτινό τρένο του Πειραιά, που θα περιηγεί δωρεάν τα παιδιά και τους επισκέπτες, εκτελώντας κυκλικό δρομολόγιο– αφετηρία Πλ. Κοραή, Βασ. Γεωργίου, Γρ. Λαμπράκη, Ακτή Μουτσοπούλου, Χαρ. Τρικούπη και επιστροφή στην αφετηρία- κάνοντας δυο στάσεις, μία στην Πλ. Κοραή και μία στην Πλ. Τερψιθέας. Το τρένο θα λειτουργεί: Κυριακή 23/12, Τρίτη 25/12, Τετάρτη 26/12, Σάββατο 29/12, Κυριακή 30/12 και Δευτέρα 31/12 από τις 11.30 π.μ. έως 5.30 μ.μ. και θα μοιράζονται στα παιδιά συμβολικά δώρα.

ΠΗΓΗ : "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ