Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ. σπείρα που θα γέμιζε την Ελλάδα με όπλα

Πέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2012 11:49

     


  • ΠΗΓΗ : BLOKO.GR

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
 

Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ. σπείρα που θα γέμιζε την Ελλάδα με όπλα


Στα διόδια της Αγίας Τριάδας, στο 191 χλμ., της Αθηνών - Λαμίας σταμάτησε χθες η δράση ενός κυκλώματος εισαγωγής όπλων από τη Βουλγαρία.


Οι αστυνομικοί, έπειτα από πληροφορίες που είχαν, ακινητοποίησαν ένα αυτοκίνητο με βουλγαρικές πινακίδες που οδηγούσε ένας 29χρονος που φέρεται να έκανε συνεχώς το ταξίδι από τη Βουλγαρία στην

Αθήνα.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Φθιώτιδας στο αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι σε διάφορα μέρη του οχήματος είχαν δημιουργηθεί ειδικές κρύπτες, μέσα στις οποίες εντόπισαν ένα Καλάσνικοφ με έναν γεμιστήρα, ένα υποπολυβόλο mini Scorpion με δύο γεμιστήρες, καθώς και δύο πιστόλια διαφορετικών τύπων με γεμιστήρες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, το κύκλωμα συντονίζονταν από έναν 30χρονο έγκλειστο στις φυλακές Κορυδαλλού που φέρεται και ως αρχηγός της σπείρας.

Ο 30χρονος φέρεται - μέσα από τις φυλακές - ότι έβρισκε πελάτες για τα όπλα και ότι έδινε εντολές στον οδηγό για να εκτελέσει το ταξίδι και να τα παραδίδει.

Παράλληλα, ο 50χρονος πατέρας του αρχηγού φέρεται να εντόπιζε στη Βουλγαρία και να προμηθευόταν τα όπλα με άλλους τρεις ακόμη (τα στοιχεία των οποίων προσπαθούν να διασταυρώσουν οι αστυνομικοί).

Στο σπίτι του 30χρονου αρχηγού, όπου διέμενε και ο πατέρας του, στα Άνω Λιόσια, κατά τη διάρκεια έρευνας βρέθηκε από τους αστυνομικούς ένα ακόμη πολεμικό όπλο.

Εξάλλου, σε αιφνιδιαστική έρευνα στο κελί του κρατουμένου στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκαν και δύο κινητά τηλέφωνα μέσα από τα οποία φέρεται να συντόνιζε τη δράση του κυκλώματος.

Ήδη στον 29χρονο οδηγό αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος έχουν απαγγελθεί κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα από τον εισαγγελέα πλημμελειοδικών της Λαμίας.

Πηγή photo: Lamiareport.gr
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ