Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΡΙΑ (3) ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Λαμία, 13 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κατοχή και εμπορία λαθραίων τσιγάρων
Κατασχέθηκαν συνολικά -1186- λαθραία πακέτα τσιγάρων
Συνελήφθησαν, χθες (12-12-2012) το μεσημέρι στα Λουτρά Αιδηψού και στην περιοχή Ταξιάρχης Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, με την συνδρομή αστυνομικών της Γ΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 53 και 24 ετών και μία 41χρονη υπήκοος Ουκρανίας, κατηγορούμενοι για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος, να κινείται στην Επαρχιακή Οδό Ιστιαίας - Αιδηψού και το ακινητοποίησαν προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν στον χώρο των αποσκευών του οχήματος και κατασχέθηκαν (101) κούτες, καθεμία από τις οποίες περιείχε (10) πακέτα με αδασμολόγητα τσιγάρα.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 24χρονος δράστης μετέφερε τα λαθραία τσιγάρα με σκοπό να τα παραδώσει στον 53χρονο πατέρα του και στην 41χρονη αλλοδαπή, με σκοπό εκείνοι να τα διαθέσουν προς πώληση.
Μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τον 53χρονο και την 41χρονη στη περιοχή Ταξιάρχης Ευβοίας και σε έρευνα στην οικία του 53χρονου, βρέθηκαν επιπλέον (18) κούτες που περιείχαν (176) πακέτα με λαθραία τσιγάρα.
Συνολικά κατασχέθηκαν (1.186) πακέτα με λαθραία τσιγάρα, διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν αναγραφόταν η χώρα προέλευσης και κατασκευής τους.
Τα προαναφερόμενα λαθραία πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Τελωνείο Ωρεών Ευβοίας προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς λαθραίων προϊόντων.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ