Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Η Chopard στη μάχη κατά του AIDS

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ
02/07/2012
Για 14η συνεχή χρονιά, ο Sir Elton John και ο David Furnish άνοιξαν τις πόρτες της πανέμορφης κατοικίας τους στο Old Windsor για τον θρυλικό White Tie & Tiara Ball, που οργανώθηκε σε συνεργασία με την Chopard. 


Αυτό το μοναδικό αποκλειστικό γεγονός, φιλοξένησε πολλές προσωπικότητες συμπεριλαμβανομένων και μερικών που έλαμπαν με δημιουργίες Chopard, όπως η Naomi Watts, η Beth Ditto, ο Matthew Morrison, η Renee Puente, ο Colton Haynes.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ακόμη ο George Michael, ο Liev Schreiber, η Lara Stone, η Florence Welch και η  Lulu.

Το θέμα της φετινής χρονιάς γύρισε τους καλεσμένους, στην δεκαετία του 60, στα χρόνια της θρυλικής δισκογραφικής μάρκας Motοwn.  

Πενήντα χρόνια μετά την επιτυχημένη πορεία, οι Motown Records και οι καλλιτέχνες που δούλεψαν μαζί της, παρέμειναν θέμα συζητήσεως και έμπνευσης στην μουσική, την pop culture και πέρα από αυτά.

Η βραδιά «ταξίδεψε» τους καλεσμένους στον κόσμο του Motown style, που έγινε γνωστό ως το «The Motown Sound», ενα στυλ μουσικής με φανερή επιρροή pop.

Στο δρόμο τους για το Marquee, όπου σερβιρίστηκε ένα γευστικότατο δείπνο, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις θρυλικές δημιουργίες της Motown στη διάρκεια των χρόνων, όπως επίσης και τα πανέμορφα κομμάτια της Chopard.  

Φέτος, οι θαυμάσιες δημιουργίες της Chopard, τοποθετήθηκαν σε βιτρίνες που παρουσίαζαν λάστιχα λευκών αυτοκινήτων, που ταίριαζαν απόλυτα στο θέμα.  

Η είσοδος του Marquee ήταν διακοσμημένη σε στυλ λόμπυ ξενοδοχείου του ’70 που θύμιζε έντονα τον κόσμο της μουσικής Motown. 

Στη διάρκεια του δείπνου, παρουσιάσθηκε στους καλεσμένους μια ταινία που δείχνει το πρόσφατο ταξίδι της Caroline Scheufele στην Ουκρανία, όπου επισκέφθηκε τα προγράμματα του Ιδρύματος EJAF.  

«Είναι πολύ σημαντικό που οι άνθρωποι στην Ουκρανία είναι ενήμεροι του τί συμβαίνει στις νέες γυναίκες και τα παιδιά τους, συχνά χωρίς σπίτια.  Νομίζω ότι τώρα το μήνυμα εστάλη», δήλωσε η Caroline Scheufele. 

Ακολούθησε η παραδοσιακή δημοπρασία που καλούσε τους καλεσμένους να υποστηρίξουν το Ίδρυμα, μέσω μοναδικών δώρων.  Οι καλεσμένοι είχαν ακόμα την δυνατότητα να αγοράσουν ένα από τα «12 Superbrands Hampers»  που περιείχαν μοναδικά προϊόντα.  

Ανάμεσά τους, ένα μοναδικό ρολόι Chopard, «Happy Sport» που κατασκευάσθηκε για το φετινό White Tie and Tiara Ball.  Είναι από ατσάλι και έχει δύο κινούμενα διαμάντια στο καντράν μαζί με το σύμβολο του αγώνα εναντίον του AIDS,  την κορδέλα στολισμένη με ρουμπίνια.  Η βραδιά συνεχίσθηκε με ειδική ερμηνεία από έναν καλλιτέχνη – έκπληξη, τον Smokey Robinson. 

Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς όμως τον σκοπό αυτού του ωραίου γεγονότος. Πριν από 14 χρόνια, όταν η Πρόεδρος της Chopard Caroline Scheufele συνάντησε τυχαία τον Sir Elton John και η αμοιβαία αγάπη τους για την φιλανθρωπία έγινε γεγονός. 

Της ζήτησε να παίξει έναν ενεργό ρόλο στο Ίδρυμα.  Η συνάντηση αυτή, ήταν η αρχή μιας μακράς φιλίας και μιας λαμπρής δημιουργικής σχέσης. Ο διάσημος μουσικός καλλιτέχνης και η οικογένεια Scheufele, ιδιοκτήτες της Chopard, ένωσαν τα ταλέντα τους και δημιούργησαν την  Elton John watch collection, μια σειρά που αντανακλά το εξαιρετικό στυλ του τραγουδιστή, ένα ποσοστό από τις πωλήσεις των οποίων δωρίζεται στο  Elton John AIDS Foundation. 

Πέρα από αυτήν την συλλογή, η Chopard υποστηρίζει το Ίδρυμα, μέσω του  White Tie & Tiara Ball και για μία ακόμη φορά θεωρεί τιμή της να ενώνει τις δυνάμεις της με το EJAF ως επίσημος χορηγός του 14th White Tie & Tiara Ball.

ΠΗΓΗ : Ηλεκτρονική Εφημερίδα " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ ".-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ