Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Η «ευτυχία» κατοικεί στη Χαβάη

 


 
Εάν ψάχνετε για έναν ιδανικό τόπο για να μεταναστεύσετε, όπου δεν θα έχετε προβλήματα και θα ζήσετε ήσυχα και υγιεινά για την υπόλοιπη ζωή σας, τότε η Χαβάη αποτελεί ιδανική λύση.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Χαβάη βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πιο «ευτυχισμένες» πόλεις στις ΗΠΑ. Το μέτρο της ευτυχίας είναι φυσικά η ποιότητα ζωής των κατοίκων της οι οποίοι φαίνεται να ζουν υγιείς, χωρίς ιδιαίτερα άγχη σε ένα φιλήσυχο και πανέμορφο περιβάλλον.
Πρώτα απ' όλα η Χαβάη διαθέτει υπέροχες παραλίες, μαγικούς καταρράκτες και καταπληκτικά τοπία που προκαλούν δέος και επηρεάζουν θετικά την ψυχολογία τους.
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα το 89,9% των κατοίκων έχει τελειώσει το λύκειο και το 29,4% το κολέγιο, ποσοστό αρκετά υψηλό για τον Εθνικό μέσο όρο. Το 90% των κατοίκων διαθέτει κρατική ασφάλιση.
Η Χονολουλού είναι η τρίτη ασφαλέστερη πόλη στις ΗΠΑ. Επίσης η Χαβάη κατατάσσεται στη θέση 49 στις ΗΠΑ όσον αφορά τους θανάτους από καρκίνο ή καρδιακές παθήσεις.
Έχει τέλος το μεγαλύτερο μέσο όρο ζωής στις ΗΠΑ, δηλαδή 81,48 χρόνια. Οι κάτοικοι τρώνε υγιεινά, τροφές χωρίς λίπη και άφθονο ψάρι ενώ δε λείπουν οι κοινωνικές εκδηλώσεις και τα «πολύχρωμα» φεστιβάλ από την καθημερινότητά τους. Έχουν βρει σίγουρα το νόημα της ζωής...

Πηγή: Καλά Νέ

 ΠΗΓΗ BLOGGER :http://www.schizas.com

Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=46212:i-leytyhiar-katoikei-sti-havai&catid=23:xamenes-amerikes&Itemid=202#ixzz1zOMZUU90

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ