Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ( ΔΙΑΦΟΡΑ )

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Κόρινθος, 4 Ιουλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στην Κορινθία, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων φθορών και παράνομη οπλοχρησία
Πυροβολώντας με κυνηγετικό όπλο, προκάλεσαν φθορές σε δύο οχήματα και ένα κατάστημα
Συνελήφθησαν χθες (03.07.2012) το απόγευμα και το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 27, 22 και 39 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών και παράνομη οπλοχρησία. Χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο, πυροβόλησαν και προκάλεσαν φθορές σε δύο οχήματα και ένα κατάστημα.

Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις συλληφθέντες χθες το πρωί, στην Κόρινθο, πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο και προκάλεσαν φθορές σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού.
Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το απόγευμα, τον 27χρονο και τον 22χρονο στην Κόρινθο, ενώ το βράδυ συνέλαβαν και τον 39χρονο στην ίδια περιοχή.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επιπλέον, ότι οι συλληφθέντες είχαν πυροβολήσει με κυνηγετικό όπλο και προκαλέσει φθορές σε δύο ακόμα περιπτώσεις:
  • Προχθές 02/03.07.2012, στο Λουτράκι Κορινθίας, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας αλλοδαπού.
  • Την 01.07.2012, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, σε κατάστημα-καφετέρια ιδιοκτησίας ημεδαπού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.


ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Καλαμάτα, 3 Ιουλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εντοπίσθηκε φυτεία 70 δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία
Εντοπίσθηκε, σήμερα (3-7-2012) το πρωί, σε δασική έκταση περιοχής του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, φυτεία εβδομήντα (70) δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, εντόπισαν σε δασική περιοχή, εβδομήντα ( 70) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2 έως 4 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.












ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Κόρινθος, 6 Ιουλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκαν οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων και απόπειρες κλοπών σε καταστήματα και οχήματα στην Κορινθία.
Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών .
Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων και απόπειρες κλοπών, σε καταστήματα και οχήματα στην Κόρινθο , ενώ συνελήφθη ένας (1) 24χρονος ημεδαπός, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα όπως προέκυψε, ο ανωτέρω, χθες (5-7-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, μπήκε σε κατάστημα-αρτοποιείο, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό, πλην όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη, μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, ο 24χρονος, είχε διαπράξει και τις ακόλουθες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής:
  • Την 4-7-2012 το βράδυ, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών, διέρρηξε κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.
  • Την 11-4-2012 το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και μία ηλεκτρονική συσκευή.
  • Την 15-5-2012 το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε κατάστημα, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε μία ηλεκτρονική συσκευή και ένα μηχάνημα.
  • Την 17-5-2012 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.
  • Την 17-5-2012 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε δύο ηλεκτρονικές συσκευές.
  • Την 21-5-2012 το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο ιδιοκτησίας ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι.
  • Την 3-6-2012 και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε κατάστημα, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.
Ο 24χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ