Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Επιστολή Δόκιμου Αστυφύλακα: "Δείτε τί συμβαίνει στις Σχολές..."

Σάββατο, 07 Ιούλιος 2012 09:12

      (1 Ψήφος)

Επιστολή Δόκιμου Αστυφύλακα: "Δείτε τί συμβαίνει στις Σχολές..."
Την απογοήτευση του καταθέτει με επιστολή στο bloko.gr δόκιμος αστυφύλακας ο οποίος "επιβιώνει" στις σχολές της Αστυνομίας.
Όπως είναι ευρέως γνωστοί, πολλοί είναι οι μαθητές που ειδικά τα τελευταία χρόνια της κρίσης επιλέγουν τις αστυνομικές και τις στρατιωτικές σχολές προκειμένου να μειώσουν το κόστος, αλλά και για να εξασφαλιστεί ένας στοιχειώδης "μισθός" από την πρώτη ημέρα της εισαγωγής. Ο δόκιμος αστυφύλακας στην επιστολή του, στέκεται με επικριτική διάθεση απέναντι σε όλα συμβαίνουν εντός κι εκτός σχολής, στις καλοκαιρινές αποσπάσεις για το θεαθήναι και πολύ
σωστά, στηλιτεύει την άγρια βαθμοθηρία και τον διαγκωνισμό των αξιωματικών, ειδικά σε περιόδους όπως αυτή που διερχόμαστε και συμπίπτει με τη διενέργεια των κρίσεων.
Κρίνει με καλοθέλητη πρόθεση κι εμάς για τη μη ενασχόληση μας με όλα συμβαίνουν στις Σχολές. Ικανή κι αναγκαία προϋπόθεση ωστόσο για μια δημοσιογραφικλή ενασχόληση μ' ένα ζήτημα, αποτελεί η ενημέρωση και η γνώση. Και το έναυσμα μας το δώσατε. Ακολουθεί η επιστολή.
"ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΧΟΛΩΝ Η΄ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΤΟΥ.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΙΧΡΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΡΦΑΝΑ Η΄ ΜΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΟΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΘΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Η ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΕΩΝ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Η ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΛΛΑ ΤΥΧΑΙΑΣ ΠΡΑΞΗΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΣΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ".
.
Διαβάστηκε 2790 φορές
 
ΠΗΓΗ : BLOKO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ