Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Αναλυτικό ρεπορτάζ για την επίθεση κατά αστυνομικών στο Νέο Κόσμο

Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2012 14:03

Αναλυτικό ρεπορτάζ για την επίθεση κατά αστυνομικών στο Νέο Κόσμο, Πυροβόλησαν με δύο όπλα, Διέφυγαν με ΙΧ διερχόμενου οδηγού

  • Αναλυτικό ρεπορτάζ για την επίθεση κατά αστυνομικών στο Νέο Κόσμο, Πυροβόλησαν με δύο όπλα, Διέφυγαν με ΙΧ διερχόμενου οδηγού
Σε πεδίο μάχης μετέτρεψαν τα ξημερώματα της Παρασκευής την περιοχή του Νέου Κόσμου τρεις άγνωστοι όταν στην προσπάθειά τους να διαφύγουν τον έλεγχο των αστυνομικών πυροβόλησαν και πέταξαν χειροβομβίδα εναντίον του περιπολικού.

Ολα άρχισαν στις 04.20 από τη συμβολή των οδών Αγκύλης και Λασσάνη. Οι τρεις δράστες, που βρίσκονταν δίπλα σ' ένα ποδήλατο, θεωρήθηκαν ύποπτοι από τους αστυνομικούς
περιπολικού ειδικών στόχων της διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών κι επιχείρησαν να φύγουν όταν τους έκαναν νόημα να παρσαμείνουν για έλεγχο στις θέσεις τους.
Με το που βγήκαν οι αστυνομικοί από το περιπολικό, οι 3 ύποπτοι άρχισαν να τρέχουν προς την αντίθετη πλευρά του δρόμου, προς τη συμβολή των οδών Αγκύλης και Χατζημιχάλη, βγάζοντας όπλα. Όπως είπαν, είδαν αρχικά τον ένα να τους πυροβολεί πιθανότατα με αεροβόλο πιστόλι, όπως έκριναν από τον κρότο και στη συνέχεια με το 9άρι πιστόλι δύο φορές. Όταν οι αστυνομικοί πήραν θέσεις κάλυψης, για να διασφαλίσουν ότι δεν πρόκειται να τους καταδιώξουν, πέταξαν τη χειροβομβίδα χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί, αλλά προκλήθηκαν ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Από το σημείο περισυνελέγησαν ένας κάλυκας των 9 χιλιοστών και το ποδήλατο, τα οποία εστάλησαν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ από την αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, οι δράστες ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων τον οδηγό διερχόμενου ΙΧ, του πήραν το όχημα και διέφυγαν με αυτό. Μέχρι στιγμής, το αυτοκίνητο δεν έχει βρεθεί κι εξακολουθεί ν' αναζητείται.
.
Διαβάστηκε 836 φορές 
 
ΠΗΓΗ : BLOKO.GR 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ