Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

 


Ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου προσέφερε την Κυριακή του Πάσχα, ημέρα της Αναστάσεως του Χριστού , ημέρα της αγάπης και της προσφοράς, ένα γεύμα αγάπης προς όλους τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη,όπως άλλωστε κάνει κάθε μέρα σε ανθρώπους οι οποίοι είναι θύματα της οικονομικής κρίσης που διανύουμε στην χώρα μας.

Το συσσίτιο του Ιερού Ναού, λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου με την εθελοντική εργασία κάποιων ανθρώπων ,που καθημερινά φροντίζουν για το καλύτερο. Να σημειωθεί πως από το συσσίτιο τρώνε καθημερινά 130 άνθρωποι από την πόλη του Ναυπλίου .


Αξίζει ,λοιπόν, όλοι μας να βοηθήσουμε να συνεχιστεί το έργο αγάπης αυτό που προσφέρει καθημερινά η Ενορία της Ευαγγελίστριας με την ευθύνη του Εφημερίου π. Ελευθερίου Μίχου, και την συμμετοχή περισσοτέρων από 95 εθελοντών και εθελοντριών, είτε με εθελοντική εργασία μόνο μία φορά τον μήνα, είτε δίνοντας χρήματα με απόδειξη, την οποία την καταθέτει όποιος θέλει στην Εφορεία, είτε δίνοντας διάφορα τρόφιμα.

Ας μην ξεχνούμε πως αύριο ίσως να βρεθεί και ένας δικός μας άνθρωπος σε ανάγκη να παίρνει συσσίτιο ή ακόμα και εμείς οι ίδιοι. Ας απαλύνουμε τον πόνο, επομένως, όσο μπορούμε ,προσφέροντας στο συσσίτιο του Ιερού Ναού , Θα μας πει ο ιερέας της ενορίας Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου Πατέρας Ελευθέριος Μίχος.



ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ .....

STUDIO B&G





ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ


BLOGGER : Θέλω και εγώ με την σειρά μου να πώ ότι η κίνηση αυτή από τον Πατέρα ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ δέν είναι μόνο για την σημερινή ημέρα αλλά είναι σε καθημερινή βάση.
΄Οσοι επιθυμείτε μπορείται να προσθέρετε διάφορα τρόφιμα στό μεγάλο έργο που επιτελεί ο Πατήρ Ελευθέριος

Για τό έργο αυτό δεν υπάρχουν λόγια τα έργα αποδευκνείουν

Επειδή αυτό δύναται να διαβασθεί απο διάφορα σημεία της γής εάν επιθυμείται και υπάρχει διάθεση κάντε και εσείς την δική σας βοήθεια στον Πατέρα ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ