Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για το ΜΤΣ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ     για    το   ΜΤΣ


Στην πρόσφατη Κυβερνητική Απόφαση που αφορούσε στον διακανονισμό οφειλής του ΜΤΣ προς το Υπουργείο Οικονομικών, είχε συμφωνηθεί να μην παρακρατηθούν τα έσοδα του ΜΤΣ των μηνών Ιαν-Φεβ-Μαρ 2012.



Παραταύτα, με νέο έγγραφό του την 02 Απρ 2012, το Υπουργείο Οικονομικών ενημερώνει το ΜΤΣ ότι αποφάσισε και ήδη παρακράτησε τα έσοδα του ΜΤΣ των παραπάνω αναφερθέντων μηνών. 
Η ληφθείσα αποφαση του Υπουργείου Οικονομικών ανατρέπει και ακυρώνει παντελώς την όλη προσπάθεια και τον προγραμματισμό για σταθεροποίηση του ΜΤΣ εντός του 2012, αφενός και αφετέρου διαφοροποιεί τα συμφωνηθέντα για αποδέσμευση και απόδοση των εσόδων του Ταμείου από 1-1-2012 και ιδιαίτερα όταν αντί τριμήνου που αναγράφουν ήδη παρακρατούν τα έσοδα τεσσάρων μηνών,
αφού η μισθοδοσία των εν ενεργεία Αξιωματικών του Στρατού και της Αστυνομίας προκαταβάλλεται και οι εξ αυτής κρατήσεις για μισθοδοσία Απριλίου 2012 έχουν ήδη αποδοθεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους από 27 Μαρτίου 2012. 
Η συγκεκριμένη απόφαση, σύμφωνα με το Φ 900/21/7146/Σ1000/06-04-2012/ΜΤΣ εάν δεν αναιρεθεί, θα ανατρέψει τον προϋπολογισμό του ΜΤΣ (του στερεί έσοδα 28 εκ. €), με αποτέλεσμα:
α. Την μείωση περαιτέρω του Μερίσματος κατά 30% από 1η Ιαν 2012
β. Την μη επιστροφή 7 εκ. € που είχε σχεδιασθεί να μεταφέρει το ΜΤΣ στο ΕΚΟΕΜΣ (από τα οφειλόμενά του 44 εκ. €) προκειμένου να συμπληρώσει το ποσό που απαιτείται για να δοθεί το αναμενόμενο μέρισμα 2ου  τριμήνου του ΕΚΟΕΜΣ, εντός του 3ου δεκαημέρου του Απριλίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ