Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Για εκείνους που ετοιμάζονται να κουνήσουν μαντίλι

Ο   Γιώργος Κορτσιδάκης γράφει στην “Athletic Press” που κυκλοφορεί για τους παίκτες που συμβιβάζονται με την ιδέα ότι δεν θα βρίσκονται του χρόνου στον ΟΦΗ.


Για εκείνους που ετοιμάζονται να κουνήσουν μαντίλι



Η σεζόν τελειώνει και από τα στόματα των παικτών του ΟΦΗ  βγαίνουν πλέον πιο “ανοιχτά” από ό,τι το προηγούμενο διάστημα τα παράπονα, η γκρίνια για τα χρήματα που δεν πήραν, τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και όλα αυτά, άλλα γνωστά και άλλα όχι, που βασάνισαν και πιθανόν θα βασανίσουν και μετά το τέλος του πρωταθλήματος το ποδοσφαιρικό τμήμα.



Τα “στεγανά” που έβαλε ο Νίκος Αναστόπουλος σε μια “συμφωνία κυρίων” που φαίνεται ότι είχε κάνει με τους παίκτες, δοκιμάστηκαν σε συνθήκες μεγάλης πίεσης και κρίνονται πετυχημένα. Αντεξαν και προστάτεψαν την ομάδα από διάφορα δεινά. Και σε αυτό πράγματι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.
Γιατί ο ΟΦΗ παρά τα σοβαρά προβλήματα έμεινε ομάδα. Προπονητής και παίκτες δεν λιθοβόλησαν το σύλλογο όπως θα έκαναν άλλοι. Προστάτεψαν -άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο- τη δουλειά τους και αυτό που κατέκτησαν, ειδικά αν μιλάμε για τους παίκτες του ΟΦΗ που βίωσαν και τον εφιάλτη των μπαράζ, αλλά και την αποθέωση της ανόδου  της ομάδας στην Α’ Εθνική.
Τώρα πλέον που κάποιοι παίκτες συμβιβάζονται με την ιδέα ότι δεν θα βρίσκονται του χρόνου στον ΟΦΗ, τα λόγια βγαίνουν με μεγαλύτερη ευκολία.
Ο Στάθης Ταυλαρίδης, για παράδειγμα, αυτός ο σπουδαίος αμυντικός, που έκανε μεγάλα παιχνίδια φέτος με τον ΟΦΗ, προανήγγειλε πρώτος με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ, αυτό που ενδεχομένως να σκέφτονται και άλλοι συνάδελφοι του, αλλά δεν το λένε, γιατί θέλουν να τελειώσει η σεζόν.
Ο Στάθης, πέρα από ένα σοβαρό πρόβλημα που βρίσκουμε στον ίδιο στο θέμα του “timing” (θυμηθείτε την αντίδραση του παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, όταν αποχώρησε από την προπόνηση  λόγω της βαβούρας που έγινε με τον φροντιστή), αξίζει σίγουρα καλύτερης ποδοσφαιρικής τύχης. Γιατί όχι και σε μια μεγάλη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και στην Εθνική. Το αξίζει.
Είναι δικαίωμα του κάθε παίκτη να επιλέξει το πού θα βρίσκεται τη νέα σεζόν. Ειδικά αν μιλάμε για παίκτες που μένουν “ελεύθεροι”. Κανείς δεν μπορεί να έχει την απαίτηση να υποχρεώσει έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις του και τις υπομονές του σε μια ομάδα η οποία όλα δείχνουν ότι και τη νέα χρονιά θα βαδίσει με μεγάλες δυσκολίες στο οικονομικό.
Ωστόσο, όλοι εκείνοι που αυτή  την ώρα μετρούν ώρες για να αποχωρήσουν από τον “φτωχό”, αλλά με πολλή “ζεστασιά” ΟΦΗ, θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι μπορεί στην πορεία τους να βρουν ομάδα, που θα τους πληρώνει καλύτερα, αλλά θα είναι τυχεροί αν βρουν και μια ομάδα που χρήματα δεν έχει αλλά παρέχει απλόχερα  στήριξη και αγάπη.
Ο ΟΦΗ που “ανέστησε” αγωνιστικά τον Κάρολ και  τον Ταυλαρίδη, θα το έκανε πιθανόν και με τον Μάντζιο αν στην κρίσιμη ώρα ο Βαγγέλης δεν είχε τον σοβαρό τραυματισμό, ανέδειξε το ταλέντο του Παπουλή και του γκολκήπερ Σαχσανίδη, θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο σε εκείνους που δεν θα βάλουν σε προτεραιότητα το οικονομικό. Αλλά και σε αυτούς που γνωρίζουν ότι σήμερα όσο δύσκολο είναι να βρεις μια ομάδα που να πληρώνει καλά, άλλο τόσο δύσκολο είναι να βρεις και μια ομάδα με φιλάθλους που είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν και την ψυχή τους, αν τους δείξεις ότι ματώνεις για τη φανέλα που φοράς….
το athleticradio.gr στο facebook 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ