Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Δεσμεύσεις Σαμαρά προς τους αστυνομικούς

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ
14/03/2012

Συνάντηση με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων είχε στα γραφεία της ΝΔ, ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς. 


Ο αρχηγός της ΝΔ ζήτησε από τους αστυνομικούς να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί το αγαθό της ασφάλειας των πολιτών, ενώ δεσμεύτηκε πως μετά τις εκλογές, και ως πρωθυπουργός, θα σταθεί έμπρακτα στο πλευρό τους. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ν.Δ. ο κ. Σαμαράς δεσμεύτηκε στην αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος, την ανάληψη όλων των θεσμικών πρωτοβουλιών για την ηθική στήριξη των υπηρετούντων στα Σώματα, καθώς και για την αναγκαία αναδιοργάνωση των Σωμάτων, ώστε να μπορούν να επιτελούν αποτελεσματικότερα το σημαντικότατο έργο τους. 

Υπογράμμισε, επίσης, ότι για τη Νέα Δημοκρατία είναι προτεραιότητα η διασφάλιση επαρκούς υλικοτεχνικής υποδομής των Σωμάτων και κατάλληλων συνθηκών εργασίας για το ανθρώπινο δυναμικό τους. 

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας παρουσίασαν στον κ. Σαμαρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, όπως οι περικοπές των εισοδημάτων, αλλά και των δαπανών για υπηρεσιακές ανάγκες. 

Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένη την έξαρση της εγκληματικότητας, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Χρήστος Φωτόπουλος, υποστήριξε πως πλέον η αστυνομία δεν μπορεί να ανταποκριθεί όπως πρέπει στις κλήσεις των πολιτών. 

Σύμφωνα με τον κ. Φωτόπουλο, όμως, δεν μπορεί να υπάρχουν εκπτώσεις στο αγαθό της ασφάλειας των πολιτών, ενώ τόνισε και την ανάγκη τόνωσης του ηθικού των αστυνομικών δυνάμεων.

ΠΗΓΗ: ΗΕΛΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ