Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ένωση Αττικής: Τί μας είπαν στο ΤΕΑΠΑΣΑ, Οι "φούσκες" και τα απλήρωτα δικαιώματα

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

"Σήμερα το πρωί το Δ.Σ., οι Αντιπρόσωποι της Ένωσής μας και τα Προεδρεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ και των Ειδικών Φρουρών καθώς και πολλοί συνάδελφοι μεταβήκαμε στο ΤΕΑΠΑΣΑ προκειμένου να απαιτήσουμε ενημέρωση από του Δ.Σ του Ταμείου.


Παρά τις αρχικές
επιφυλάξεις των υπευθύνων και αφού αντιλήφθηκαν ότι χωρίς ενημέρωση δεν θα αποχωρούσαμε τελικά αποδέχτηκαν το αίτημά μας και έκπληκτοι ακούσαμε τα παρακάτω:

Αν και στην αρνητική θέση που έλαβε το Ταμείο (ΤΕΑΠΑΣΑ) με ψήφους 6-3 σε έκτακτη Συνεδρίαση του Δ.Σ. για την μη συμμετοχή μας στο (PSI) είναι άγνωστο εάν θα υλοποιηθεί αυτή η απόφαση.
Πέραν τον 16.000.000 Ευρώ που υφίστανται σε ομόλογα σήμερα και ανήκουν στον τομέα Πρόνοιας και Επικουρικής Ασφάλειας, θα υποστεί επιπλέον κούρεμα το ποσό των αποθεματικών μας, ύψους 510.000.000 Ευρώ που έχουν κατατεθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος κατά 53% που ερήμην μας έγιναν ομόλογα.

Μάθαμε επίσης ότι συνδρομητικά κανάλια έχουν πλέον της διετίας να αποδώσουν στα Ταμεία μας το ποσοστό του 10% από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, καθώς επίσης και τηλεοπτικά κανάλια έχουν πολλούς μήνες να αποδώσουν τα προβλεπόμενα ποσοστά!!!

Αρκετές από τις ΠΑΕ δεν αποδίδουν τα οφειλόμενα ποσά και αντιστοιχία σε ποσοστό 5% από τα εισιτήρια και εμείς εξακολουθούμε να ματώνουμε στα γήπεδα!!!

Το ερώτημα που μπαίνει αβίαστα είναι γιατί για όλα αυτά δεν υπήρξε μέχρι σήμερα καμία ενημέρωση από τους συμμετέχοντες στο Δ.Σ. του Ταμείου;

Ο Ο.Δ.Ι.Ε. έχει πέραν της διετίας να αποδώσει το οφειλόμενο ποσό της τάξεως του 1.000.000 Ευρώ και βρισκόμαστε σε δικαστικούς αγώνες για αναγκαστική κατάσχεση.

Μάθαμε επίσης ότι νεοκλασικό οίκημα της εποχής Τσίλερ είναι το βαρίδι της ακίνητης περιουσίας μας από αμέλεια των διοικήσεων του ταμείου.

Ότι είναι μονόδρομος η ενοικίαση της μοναδικής ακίνητης περιούσιας που αποδίδει τίμημα της τάξεως των 14.000 Ευρώ μηνιαίως καθ’ όσον η Κ.Ε.Δ στάθηκε εμπόδιο σε συνεργασία από κοινού με τις φυσικές ηγεσίες μας που δεν αξιοποίησαν προτάσεις τεχνικών εταιριών και ομίλων για ανοικοδόμηση.

Επίσης κινδυνεύει η νομή έκτασης μας στην περιοχή Μελισσίων από αμέλεια των ηγεσιών μας να περιέλθει στο Δήμο!!!

Τέλος ενημερωθήκαμε ότι στα χρεόγραφά μας υφίστανται και μετοχές που αποτιμώνται σήμερα στα 0,07 Ευρώ. Δηλαδή μιλάμε για την απόλυτη φούσκα.

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας θα εκτιμήσει όλα τα δεδομένα με κυρίαρχο το συμφέρον των συναδέλφων και θα πάρει τις αποφάσεις του για τις οποίες θα ενημερωθείτε.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Τίποτα δεν μας χαρίζεται. Για όλα απαιτείται αγώνας σκληρός και επίπονος.

Δεν θα αφήσουμε να χρεοκοπήσει το Ταμείο.

Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί!



Για το Δ.Σ.

- Ο -                                                                                                                                  - Ο -

Πρόεδρος                                                                                                         Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης                                                    ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ