Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ( 8 ) ΕΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

        
1.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Κόρινθος, 16 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη ένας 34χρονος ημεδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Κόρινθο. Σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Κορίνθου.
Συνελήφθη, χθες (15-03-2012) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 44χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας.
Ειδικότερα, την 12-03-2012 το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, ο 34χρονος, μετά από συνάντηση που είχε με τον 44χρονο σε κατάστημα-καφετέρια, παρέλαβε όπλο από το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο του, το οποίο είχε σταθμεύσει πλησίον και πυροβόλησε εναντίον του 44χρονου, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει, καθώς αυτός κατάφερε να διαφύγει. Στην συνέχεια ο 34χρονος επιβιβάστηκε στο ανωτέρω όχημα του και τράπηκε σε φυγή.
Κατόπιν αυτού, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας από την Ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Κορίνθου, σε βάρος του 34χρονου, ο οποίος αναζητήθηκε και συνελήφθη, χθες 15-03-2012 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας.
Ο 34χρονος θα οδηγηθεί στην κ. Ανακρίτρια Κορίνθου.
Η Αστυνομική έρευνα και η Προανάκριση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

2.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Κέρκυρα, 16 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκε η διάρρηξη στο Μαράσλειο Μέγαρο.
Στην υπόθεση εμπλέκονται ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός,
σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών συνεχίζονται για την ταυτοποίηση
και των υπολοίπων δραστών.
Εξιχνιάστηκε χθες (15-03-2012) από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας η υπόθεση της διάρρηξης και αφαίρεσης δυο χρηματοκιβωτίων, από το Μαράσλειο Μέγαρο, όπου στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου Κερκυραίων (σχετικό το από 01-03-2012 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).
Για το περιστατικό αυτό, που είχε γίνει την 29-2-2012, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 36χρονου ημεδαπού, ενός 28χρονου υπηκόου Αλβανίας και αγνώστου αριθμού συνεργών τους.
Στο πλαίσιο της μεθοδικής αστυνομικής έρευνας, που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, προέκυψε ότι οι δυο δράστες συμμετείχαν τόσο στις προπαρασκευαστικές ενέργειες, όσο και στη διάρρηξη και αφαίρεση των χρηματοκιβωτίων.
Ειδικότερα, χρησιμοποιώντας διαφορετικά αυτοκίνητα, κατόπτευαν, πριν τη διάρρηξη, τον περιβάλλοντα χώρο του Μαράσλειου Μεγάρου, ενώ στη συνέχεια αφού εισήλθαν στο χώρο αφαίρεσαν τα δύο χρηματοκιβώτια, που περιείχαν το χρηματικό ποσό των (20.000) ευρώ, διάφορα μπλοκ τραπεζικών επιταγών και μικρό χρηματικό ποσό σε κέρματα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων συνεργών τους.


3.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 16 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άλλοι είκοσι οχτώ (28) αλλοδαποί,
διαφόρων υπηκοοτήτων, επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους.
Η επιστροφή άλλων είκοσι οχτώ (28) αλλοδαπών πολιτών, στις χώρες καταγωγής τους, πραγματοποιήθηκε χθες (15-03-2012), από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα επέστρεψαν, δεκαοχτώ (18) πολίτες Πακιστάν, εννέα (9) πολίτες Γεωργίας και ένας (1) πολίτης Βουλγαρίας.
Η επιστροφή των παραπάνω αλλοδαπών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε για τους δεκαοχτώ (18) πολίτες Πακιστάν και εννέα (9) πολίτες Γεωργίας, με ειδική πτήση «τσάρτερ» από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς τη Λαχώρη και την Τυφλίδα, ενώ ο πολίτης Βουλγαρίας επέστρεψε οδικώς, από τη Δ/νση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, μέσω του μεθ o ριακού σημείου του Προμαχώνα.
Οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους, γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών .


4.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 16 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρώτες πρωινές ώρες χθες (15-3-2012) συνελήφθησαν στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας, γιατί λίγο πριν είχαν διαρρήξει δύο (2) αποθήκες διαμερισμάτων από τις οποίες αφαίρεσαν δύο (2) συσκευασίες με λάδι, κρέατα και εργαλεία.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες κατά το τελευταίο μήνα έχουν διαπράξει δέκα (10) διαρρήξεις αποθηκών, που βρίσκονται σε υπόγεια πολυκατοικιών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, από τις οποίες είχαν αφαιρέσει συνολικά -36- συσκευασίες με λάδι, ποσότητες κρεάτων, ψαριών καθώς και διάφορα άλλα τρόφιμα και αντικείμενα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

5.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 16 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αστυνομική επιχείρηση, με την κωδική ονομασία « EGMA », για την καταπολέμηση της παιδικής πορνογραφίας, μέσω διαδικτύου.
Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος ακόμη πέντε (5) ατόμων, για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.
Διεξήχθησαν εννέα (9) κατ’ οίκον έρευνες σε Αττική, Καστοριά και Πάτρα και κατασχέθηκε μεγάλος όγκος «σκληρού» παιδικού πορνογραφικού υλικού.
Στοχευμένες έρευνες, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης με την κωδική ονομασία « EGMA », διενεργήθηκαν σε διάφορες περιοχές της χώρας μας, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για την καταπολέμηση του φαινομένου της διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, μέσω του διαδικτύου.
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν χθες και προχθές, με την αυτόφωρη διαδικασία, τέσσερις (4) ημεδαποί για «πορνογραφία ανηλίκων», ενώ για άλλους πέντε ημεδαπούς σχηματίσθηκαν ανεξάρτητες δικογραφίες με την ίδια κατηγορία.
Ειδικότερα, ύστερα από αστυνομική διαδικτυακή ψηφιακή έρευνα στο διαδίκτυο από εξειδικευμένους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εντοπίστηκαν είκοσι έξι (26) ηλεκτρονικά ίχνη ημεδαπών χρηστών του διαδικτυακού προγράμματος peer to peer “ e DONKEY 2000”, που κατείχαν και διαμοίραζαν σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Από την αστυνομική έρευνα και ανάλυση, ταυτοποιήθηκαν, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, εννέα (9) χρήστες, που διακινούσαν σκληρό παιδικό πορνογραφικό υλικό, στο οποίο, μεταξύ άλλων, απεικονίζονταν πολύ μικρά παιδιά (βρέφη) σε σεξουαλικές δραστηριότητες με ενήλικες, ακόμη και με ζώα.
Πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκια αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αστυνομικές έρευνες, παρουσία εισαγγελικών λειτουργών, σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους των εμπλεκομένων, στην Αθήνα, το Μαρούσι, τον Πειραιά, το Μοσχάτο, την Ραφήνα, την Πάτρα και την Καστοριά, οπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Πενήντα ένας (51) σκληροί δίσκοι Η/Υ
  • Δύο (2) φορητοί Η/Υ,
  • (298.398) ψηφιακά αρχεία βίντεο και εικόνας, παιδικής πορνογραφίας.
Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια, θα σταλούν για τις ανάλογες εργαστηριακές εξετάσεις στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να εξεταστεί και να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των επίμαχων αρχείων, το είδος τους και η ημερομηνία, κατά την οποία υπερφορτώθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών.

6.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Κόρινθος, 16 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί στην Κορινθία, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν
πλαστά έγγραφα και δήλωναν ψευδή στοιχεία και Εθνικότητα.
Σκοπός τους ήταν να παραπλανούν τις Αρχές και να εξασφαλίσουν
την νόμιμη παραμονή τους στην Χώρα.
Επιπλέον εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων
και μία (1) απόπειρα κλοπής που είχαν γίνει στην Αχαΐα.
Σε βάρος του ενός εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία.
Συνελήφθησαν την (14-03-2012) το πρωί δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 33 και 23 ετών αντίστοιχα, για πλαστογραφία πιστοποιητικών, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, ψευδή ανώμοτι κατάθεση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράνομη παραμονή στην Χώρα.
Εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπών και μία (1) απόπειρα κλοπής, σε αποθήκη οικίας, κατάστημα και οικία στο Αίγιο Αχαΐας, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που επέβαιναν οι ανωτέρω, εντός του οποίου βρήκαν κοσμήματα, γεωργικά εργαλεία και ηλεκτρονικές συσκευές.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, οι ανωτέρω, παρουσίασαν πλαστές άδειες ικανότητας οδηγήσεως, Ρουμανικών Αρχών, γεγονός το οποίο αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν.
Μετά από αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, είχαν δηλώσει ψευδή στοιχεία και εθνικότητα. Επιπλέον στην κατοχή του 23χρονου, βρέθηκε μία (1) βεβαίωση εγγραφής πολίτη Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οποία απέκτησε ύστερα από παραπλάνηση της Αρχής που την εξέδωσε, προσκομίζοντας πλαστά δικαιολογητικά έγγραφα.
Σε έρευνα στην οικία του 23χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία πλαστή ταυτότητα Ρουμανικών Αρχών, καθώς και άλλα αντικείμενα.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε επιπλέον ότι, οι ανωτέρω είχαν διαπράξει τις εξής περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων και απόπειρας κλοπής:
  • Τις νυχτερινές ώρες της (13-3-2012), στο Αίγιο Αχαΐας, διέρρηξαν αποθήκη οικίας, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφήρεσαν γεωργικά εργαλεία, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν και την οικία του, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.
  • Τις νυχτερινές ώρες της (13-3-2012), στο Αίγιο Αχαΐας, διέρρηξαν κατάστημα - καφενείο ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν μια ηλεκτρονική συσκευή.
Σε βάρος του 33χρονου, είχε σχηματιστεί δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, για διακεκριμένες κλοπές και για ληστεία αντίστοιχα, ενώ εκκρεμούσε σε βάρος του και ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Ηλείας.
Το όχημα στο οποίο επέβαιναν κατασχέθηκε, ενώ τα γεωργικά εργαλεία και η ηλεκτρονική συσκευή αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

7.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη, 16 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη 53χρονου αλλοδαπού για ληστεία σε κοσμηματοπωλείο.
Συνελήφθη βραδινές ώρες της 15-03-2012, 53χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «Ληστεία», παράβαση Νόμου «Περί όπλων», «Διακεκριμένη περίπτωση κλοπής».
Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς μαζί με έτερο συνεργό ό οποίος αναζητείται, εισήλθαν σε κοσμηματοπωλείο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αφού προηγουμένως έθραυσαν γυάλινη πόρτα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, και με την απειλή απομίμησης πιστολιού αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα τα οποία τοποθέτησαν σε τσάντα.
Κατά την αποχώρησή τους, ακινητοποιήθηκε, από τον ιδιοκτήτη που προσέτρεξε στο σημείο και από πολίτες, ο 53χρονος, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.
Ο συλληφθείς μετεφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης ένεκα τραυμάτων που προκλήθηκαν κατά την ακινητοποίηση του από τους πολίτες.
Οι δράστες εγκατέλειψαν την τσάντα με τα χρυσαφικά τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη, ενώ κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν και είχε αφαιρεθεί την ίδια ημέρα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
8.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 16 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία διαχειριστής εταιρείας πετρελαιοειδών για φοροδιαφυγή και άλλες φορολογικές παραβάσεις.
Για φοροδιαφυγή και τη μη έκδοση αποδείξεων πώλησης πετρελαίου θέρμανσης, κατηγορείται 69χρονος διαχειριστής εταιρείας πετρελαιοειδών στο Αιγάλεω Αττικής, ο οποίος συνελήφθη χθες (15-3-2012) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες, από κλιμάκιο του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Αιγάλεω Αττικής, στην οποία διαχειριστής είναι ο 69χρονος, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις πώλησης πετρελαίου θέρμανσης ποσότητας 4.750 λίτρων, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 4.800 ευρώ.
Σε βάρος του 69χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία με τις κατηγορίες που προβλέπονται στις διατάξεις του Προεδρικού Διατάγματος 186/1992 «Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων» σε συνδυασμό με τα άρθρα 13§1, 19§5 και 21§2 στοιχείο α’ υποστοιχείο εε’ του Ν.2523/1997 «Διοικητικές και Ποινικές Κυρώσεις στη Φορολογική Νομοθεσία και άλλες διατάξεις», δηλαδή με τα αδικήματα της φοροδιαφυγής για μη έκδοση παραστατικών στοιχείων, για τουλάχιστον τρεις (3) συναλλαγές που υπερβαίνουν σε αξία τα πεντακόσια (500) ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημελλειοδικών Αθηνών.
Στο 11012 ή την ηλεκτρονική διεύθυνση financialpolice@hellenicpolice.gr της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, για να διαθέτουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ