Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ (10) ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


1.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 14 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λόγω διεξαγωγής των 27ων Αγώνων Στίβου Νέας Ιωνίας με την επωνυμία «Μπλόκο Καλογρέζας 2012», την Κυριακή 18.3.2012 θα πραγματοποιηθούν σταδιακές - τμηματικές διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του Δήμου Νέας Ιωνίας, οι οποίες θα αρχίσουν από την 08.00΄ ώρα περίπου και θα διαρκέσουν έως ότου ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις:

  • 1η Διαδρομή: Λαϊκός Γύρος 1500μ.
Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας – Ολυμπίας – Χρ. Μάντικα – παράδρομος Λ. Εθνικής Αντιστάσεως – Ομορφοκκλησιάς – Ολυμπίας – Δημοτικό Στάδιο.
  • 2η Διαδρομή: Λαϊκός Γύρος 8000μ.
Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας – Λ. Εθνικής Αντιστάσεως (από Λ. Ηρακλείου έως συμβολή με τις οδούς Βιθυνίας/Αμμοχώστου).
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνηση τους στους προαναφερόμενους δρόμους, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα και να συνεργάζονται με τους τροχονόμους που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία για τις ανάγκες του αγώνα αυτού.

2.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 14 Μαρτίου 2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γνωστοποιείται ότι, εντοπίστηκε στο διαδίκτυο νέα απόπειρα ηλεκτρονικής απάτης, μέσω απατηλού μηνύματος, το οποίο αποστέλλεται σε χιλιάδες χρήστες και τους ενημερώνει για «δήθεν» επιστροφή φόρου.
Οι δράστες εμφανίζουν και πάλι ως αποστολέα του απατηλού μηνύματος το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Ι.Κ.Α.) και επιχειρούν με τη μέθοδο « phishing » να «αλιεύσουν» προσωπικά δεδομένα χρηστών του διαδικτύου, όπως αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών, πιστωτικών καρτών κ.λπ.
Υπενθυμίζεται ότι την 6-3-2012 είχε εξιχνιαστεί ανάλογη περίπτωση και είχαν συλληφθεί για την συγκεκριμένη υπόθεση τρεις αλλοδαποί.
Παρακαλούνται οι πολίτες – χρήστες του διαδικτύου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, για την αποφυγή εξαπάτησης τους από τέτοιου είδους απατηλά ηλεκτρονικά μηνύματα. Παρακαλούνται επίσης στις περιπτώσεις αυτές να επικοινωνούν με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης ccu @ cybercrimeunit . gov . gr ή στα τηλέφωνα 11012 και 210-6476464.
Επισημαίνεται ότι κανένας Οργανισμός ή Φορέας δεν ζητά πληροφορίες, όπως αριθμούς πιστωτικών καρτών, αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών κλ.π, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

3.-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 14 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σχηματίσθηκε από την Οικονομική Αστυνομία σε βάρος πέντε (5) αλλοδαπών, που συνελήφθησαν για υπόθεση λαθρεμπορίας μεγάλων ποσοτήτων καπνού.
Κατασχέθηκαν 9 τόνοι λαθραίου καπνού, ενώ οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι
για το Ελληνικό Δημόσιο ξεπερνούν τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ.
Στη υπόθεση εμπλέκονται άλλοι 3 αλλοδαποί, οι οποίοι αναζητούνται.


Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε βάρος πέντε (5) αλλοδαπών ( τέσσερις υπήκοοι Κίνας και ένας Βιετνάμ), ηλικίας 32, 29, 27, 25 και 44 ετών, για λαθρεμπόριο μεγάλων ποσοτήτων καπνού.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν σε Ι.Χ φορτηγό στο Αιγάλεω, εντόπισαν ποσότητες λαθραίου καπνού. Στο όχημα επέβαιναν τρεις (3) από τους συλληφθέντες (32χρονος, 29χρονος και 27χρονος), ενώ οι άλλοι δυο (25χρονος και 44χρονος) συνελήφθησαν εξερχόμενοι από παραπλήσια αποθήκη, όπου επίσης εντοπίστηκαν ποσότητες λαθραίου καπνού.
Την προανακριτική διερεύνηση της υπόθεσης χειρίστηκε το Τμήμα Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας, το οποίο σχημάτισε και τη σχετική δικογραφία .
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
  • 9 τόνοι περίπου λαθραίου καπνού σε 2.265 νάιλον συσκευασίες ,
  • το φορτηγό αυτοκίνητο,
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά,
  • ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
  • δύο φορητές μονάδες μνήμης και
  • έξι κινητά τηλέφωνα
Στις συσκευασίες του λαθραίου καπνού, αναγράφονταν, σε λατινική και ασιατική γραφή, ότι περιέχουν κινέζικο τσάι, ενώ ήταν τοποθετημένες σε μεγάλα χαρτοκιβώτια και σακιά.
Εκτιμάται ότι από την παράνομη αυτή δραστηριότητα οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο ξεπερνούν τα 1.200.000 ευρώ.
Για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση αναζητούνται ένας 32χρονος υπήκοος Κίνας, ιδιοκτήτης του φορτηγού και δυο ομοεθνείς του, ενοικιαστές της αποθήκης.
Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για λαθρεμπόριο, ενώ επιπλέον οι τρεις από τους συλληφθέντες (32χρονος, 29χρονος και 27χρονος) και για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η ποσότητα λαθραίου καπνού θα σταλεί στο αρμόδιο Τελωνείο για τον ακριβή προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.




4.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 14 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν τρείς αλλοδαποί ληστές κοσμηματοπωλείων.
Πρόκειται για μέλη της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης «Ροζ Πάνθηρες».
Μεσημβρινές ώρες της 12-3-2012 συνελήφθησαν στην Καλλιθέα μετά από καταδίωξη και συμπλοκή που ακολούθησε, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Σερβίας ηλικίας 36 και 20 ετών. Συνελήφθη επίσης βραδινές ώρες της ιδίας ημέρας (12-3-2012) στο Χολαργό, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 43χρονη αλλοδαπή υπήκοος Σερβίας, συνεργός των ανωτέρω.
Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είναι μέλη της διεθνούς εγκληματικής ομάδας με την επωνυμία «ροζ πάνθηρες», μέλη της οποίας είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας, την 26-11-2011 για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές και διαρρήξεις κυρίως σε κοσμηματοπωλεία αλλά και σε καταστήματα ένδυσης, οπτικών και ειδών κινητής τηλεφωνίας σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Ο 36χρονος και η 43χρονη μάλιστα, συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία που είχε σχηματισθεί για την υπόθεση αυτή.
Συγκεκριμένα οι δύο άνδρες εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κινούνται στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα, φορώντας περούκες και όταν οι αστυνομικοί αποφάσισαν να τους ελέγξουν τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 20χρονος, ενώ ο 36χρονος εντοπίσθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Λυκούργου και όταν του ζητήθηκε να παραδοθεί πυροβόλησε με ανθρωποκτόνο πρόθεση και τραυμάτισε έναν αστυνομικό. Οι αστυνομικοί που τον καταδίωκαν ανταπέδωσαν τα πυρά και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.
Όπως προέκυψε από την έρευνα οι ανωτέρω δράστες είχαν σκοπό να ληστέψουν κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται κοντά στο σημείο που εντοπίσθηκαν.
Στην κατοχή του 36χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα με πέντε φυσίγγια, μία θήκη όπλου, μια περούκα, ένα ζευγάρι χειροπέδες, ένα ζευγάρι γάντια εργασίας, μια μονωτική ταινία, ένα τσαντάκι και ένα πλαστό διαβατήριο.
Στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια περούκα, ένα ζευγάρι χειροπέδες με κλειδιά, ένα ζευγάρι γάντια και μια μονωτική ταινία.
Στο διαμέρισμα στο Χολαργό που συνελήφθη η 43χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι μάρκας ZASTAVA με γεμιστήρα με πέντε φυσίγγια, θήκες πιστολιού, ένα σπρέι πιπεριού, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων (κατσαβίδια, κόφτες, σκύλες, σφυριά, κάβουρες κ.α.), αντικλείδια pass é partout , κινητά τηλέφωνα, μεγάλος αριθμός καρτών κινητής τηλεφωνίας, κοσμήματα, ψεύτικα γένια και μουστάκια καθώς και πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών , ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.


5.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη, 1 4 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 55χρονος διευθύνων σύμβουλος κατασκευαστικής εταιρείας για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Το ύψος του χρέους ανέρχεται σε 218.284,43 ευρώ.
Συνελήφθη σήμερα (14-03-2012) το πρωί στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 55χρονος διευθύνων σύμβουλος κατασκευαστικής εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ΄εξακολούθηση.
To ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 218.284,43 ευρώ, για το χρονικό διάστημα από 30-06-2011 έως 31-08-2011.
Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον συλληφθέντα αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 98 Π.Κ «Εγκλήματα τελούμενα κατ΄εξακολούθηση», καθώς και του άρθρου 25 παρ. 1δ’ του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


6.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ερμούπολη Σύρου, 14 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά από Εισαγγελική Διάταξη, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας του 59χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη προχθές (12-3-2012) στον Αρχάγγελο Ρόδου, για αποπλάνηση ανήλικης ημεδαπής και εξαναγκασμό της σε ασελγείς πράξεις (σχετικό το από 12.3.2012 Δελτίου Τύπου μας).
Πρόκειται για τον ΑΡΓΥΡΟ Σάββα του Νικολάου και της Τριανταφυλλιάς, που γεννήθηκε την 27/10/1953 στoν Αρχάγγελο Ρόδο και κατοικεί στη Ρόδο, άνεργο.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.
Η δημοσίευση των παραπάνω στοιχείων αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.


7.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 14 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 45χρονος στις Σέρρες για μη απόδοση φόρου (Φ.Π.Α.) στο Δημόσιο
Συνελήφθη σήμερα (14.03.2012) το πρωί, στις Σέρρες, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας ημεδαπός 45 ετών, ιδιοκτήτης τεχνικής εταιρείας στις Σέρρες, για μη απόδοση Φ.Π.Α..
Το ύψος της οφειλής για το οικονομικό έτος 2011, ανέρχεται στο ποσό των 32.745 ευρώ.
Οι συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 18 του Ν. 2523/1997 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα.


8.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 14 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που προωθούσε μη νόμιμους μετανάστες στο εσωτερικό της Χώρας μας
Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης πέντε (5) από τα μέλη της οργάνωσης, 4 αλλοδαποί και μία ημεδαπή
Εξαρθρώθηκε, σήμερα (14-3-2012) στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εγκληματική οργάνωση που προωθούσε μη νόμιμους μετανάστες στο εσωτερικό της Χώρας μας.
Συνελήφθησαν, για την υπόθεση αυτή, σήμερα (14-3-2012) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 53, 40 και 25 ετών, ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και μία 25χρονη ημεδαπή. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψη, ενός 35χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας και ενός αγνώστων στοιχείων ατόμου, μελών της οργάνωσης, καθώς επίσης και για τυχόν συμμετοχή και άλλων ατόμων στην οργάνωση.
Αναλυτικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, που περιήλθαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση από τους άνδρες της παραπάνω υπηρεσίας, στην οποία συνέδραμαν και αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών καθώς επίσης και αξιωματούχοι του FRONTEX .
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν, ο 30χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος μετέφερε με ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες (4 υπηκόους Γεωργίας, 1 υπήκοο Αφγανιστάν και 1 υπήκοο Ερυθραίας), ο 25χρονος υπήκοος Αλβανίας και η 25χρονη ημεδαπή, οι οποίοι επέβαιναν σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που λειτουργούσε ως προπομπός, καθώς επίσης και οι δύο (2) υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 40 και 53 ετών, οι οποίοι εξέδωσαν εισιτήρια του ΚΤΕΛ, για τους μη νόμιμους μετανάστες, με προορισμό την Αθήνα.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι, ο 35χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, μαζί με έναν αγνώστων στοιχείων δράστη, σήμερα (14-3-2012) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, μετέφεραν με τη χρήση βάρκας, από την Τουρκία στη Χώρα μας, τους έξι μη νόμιμους μετανάστες.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
  • δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα
  • το χρηματικό ποσό των 1.350 ευρώ
  • δύο (2) εισιτήρια του ΚΤΕΛ
  • έξι (6) κινητά τηλέφωνα
Τέλος σημειώνεται ότι, σε βάρος του 25χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας εκκρεμεί μία καταδικαστική απόφαση.
Οι συλληφθέντες, που κατηγορούνται για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, θ α οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.
(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)



9.-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη, 14 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για τις κατά περίπτωση κατηγορίες, παράβασης Νόμου «Περί Ναρκωτικών», Νόμου «Περί Όπλων», Νόμου «Περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων», «Αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος».
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εντός Πολιτιστικού Συλλόγου κλοπιμαία και μικροποσότητα χασίς.
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης τρεις ομογενείς ηλικίας 22, 52, 27 ετών και 54χρονος ημεδαπός, για τις κατά περίπτωση κατηγορίες, παράβασης Νόμου «Περί Ναρκωτικών», Νόμου «Περί Όπλων», Νόμου «Περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων», «Αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος».
Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 13-03-2012 στην περιοχή του Δενδροποτάμου, βρέθηκε στην κατοχή του 22χρονου μικροποσότητα χασίς, την οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα προμηθεύτηκε προηγουμένως, από τον 52χρονο εντός πολιτιστικού συλλόγου, που βρίσκεται στην περιοχή του Δενδροποτάμου.
Σε έρευνα που ακολούθησε στον προαναφερόμενο σύλλογο, συνελήφθησαν ο 52χρονος μαζί με τον 54χρονο και τον 27χρονο, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα:
  • Δύο μικροδέματα χασίς συνολικού βάρους 51,4 γραμμαρίων,
  • Ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή,
  • Μία κάνη κυνηγετικού όπλου
  • Ένα κοντάκι κυνηγετικού όπλου,
  • Μία λαβή κυνηγετικού όπλου,
  • Δύο πιστόλια αερίου,
  • Ένα ομοίωμα πιστολιού,
  • Ένα ομοίωμα πολεμικού τυφεκίου,
  • Δύο αυτοσχέδια πιστόλια Paintball ,
  • Τριάντα τέσσερα (34) παιδικά αθύρματα
  • Δεκατέσσερις σφαίρες,
  • Τέσσερα φυσίγγια καραμπίνας,
  • Μία σπάθα,
  • Μία κουκούλα τύπου full - face ,
  • Δύο συσκευές ενδοεπικοινωνίας,
  • Ένα ζευγάρι κιάλια,
  • Διάφορα εργαλεία (Ηλεκτρικό κομπρεσέρ – δράπανα –βιδολόγοι κ.α.),
  • Ηλεκτρονικές συσκευές,
  • Ένα κλειστό κύκλωμα καταγραφής εικόνας, ενώ
  • σε περίκλειστο αύλειο χώρο βρέθηκε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή.
Επίσης στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα χασίς καθώς και το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ αναζητείται ο 42χρονος Πρόεδρος του συλλόγου.
Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό
ΠΗΓΗ: astynomia.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ